Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ät här!”
Omdöme om Restaurang Kontrast

Restaurang Kontrast
Rankad som nr 30 av 987 Restauranger i Malmö
Område: Möllevången
Restauranginformation
Område: Möllevången
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Väldigt gott o vällagat. Var för med barn o även barnen gillade, dock p gränsen för starkt för dem. Rekommenderar alla dagar i veckan!!

Datum för besöket: juli 2022
Tack mrsannacarin
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (192)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 192 omdömen

Omdömet skrevs 9 april 2022 från mobil enhet

Mycket bra mat! Bland det bästa indiska maten jag ätit! Fina nan-bröd. Servicen var bra. Jag tänker absolut återvända.

Datum för besöket: april 2022
Tack Marcus G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 april 2022 från mobil enhet

Vi var fyra personer och fick god service. Litet ställe och mycket god indisk mat som var bra kryddad. Deras nanbröd var perfekt. Kan rekommendera.

Datum för besöket: april 2022
1  Tack Jacksonsweden
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 april 2022

En trevlig restaurangupplevelse. Utmärkt service och jättebra mat. Även priserna är humana. Vi beställde Pakora chicken och Samosa till förrätt och sedan "Amersari Bhuna Lamb" och "Chicken Dhaba Karahi" och var jättenöjda. Gott och mycket vällagat.

Datum för besöket: mars 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack SvenErik4317
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 oktober 2021

Gick hur för jag trodde den skulle vara bra…
Skulle inte ens lägga den bland 10 bästa .
Jag sa att curryn smakade bara salt , de bytte och fick tillbaka samma. Bara salt igen!

Så snälla lurad inte av att den ligger först i listan!

Datum för besöket: oktober 2021
Tack doaah960
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Restaurang Kontrast tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Kontrast? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.