Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hög klass på maten, lyxig miljö och utmärkt service”
Omdöme om Embassy

Embassy
Rankad som nr 18 av 967 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 22 US$ - 69 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

Vi valde 9-rättersmenyn. Miljön är enormt graciös som sig anstår en ambassad!
Maten var väl tillagad med en lekfull experimentell touch,
En i sällskapet avstod alkhol med fick likväl välgjorde mocktails serverade till maten.
De hanterade våra allergier utan problem och även de rätterna passade bra in i resten.
Servicen var kanon och i slutet fick vi möjlighet att prata med kocken Daniel, vilket med (minst sagt) passion förklarade hur han jobbade och hur han hade gjort rätterna. Det märktes att han brann för sitt yrke!

I det stora hela var det en lyxig kväll och jag rekommenderar ett besök!
/H

Datum för besöket: augusti 2021
    • Service
    • Mat
1  Tack 150henrikf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (126)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 126 omdömen

Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

6 vänner, 9 rätter, 5 glas vin.
1500kr/person

Mycket intressant och vällagad mat.
Bra komponerad vinmeny till maten.
Trevlig personal.
Fina lokaler.
Helt klart en favorit i Malmö.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack camillah213
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Välkomponerad och smakfull meny - rekommenderar starkt vinpaketet som var väldigt väl anpassat till menyn. Jordärtskockan var

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack Estelle O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

En spännande matupplevelse med perfekta val av viner, extremt god service, ska ditt snart igen, kan varmt rekommendera!

Datum för besöket: maj 2021
1  Tack Mårten H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 juli 2021

Fantastiskt gott och mycket proffsig service.
Väl komponerade rätter och för oss var halvt vinpkt perfekt
Har besökt Kockeriet och Namu men detta slår ut båda i alla genrer

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack kerstinj523
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Embassy tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Embassy? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt