Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig miljö”

Restaurante bar & grappa
Boka med
Restaurante bar & grappa har ingen tillgänglighet för den tid du valt. Välj en annan tid eller sök efter restauranger med tillgänglighet.
Tiden du har valt har redan passerat.
Rankad som nr 189 av 969 Restauranger i Malmö
Prisklass: 20 US$ - 25 US$
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 1 april 2018 från mobil enhet

Besökte restaurangen 2017 och tyckte maten var överraskande bra! Därför kom vi tillbaka nu men tyvärr var upplevelsen inte densamma.
Miljön är mysig och personalen är trevlig men maten sådär tyvärr. Dessutom fann jag ett långt svart hår i maten som jag påtalade för servitören. Tyvärr kändes det som att det inte bekom hen och ingen ursäkt eller ersättningsmat kom.
Det tillsammans med en mindre bra kvalite på maten i år ger dessvärre ett dåligt betyg!

Datum för besöket: april 2018
Tack Kinna_73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (175)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1216 av 175 omdömen

Omdömet skrevs 11 februari 2018 från mobil enhet

Nästan ensamma i lokalen åt vi en övermäktig kycklingrätt från en snål meny. Ingen rolig upplevelse. Få vinalternativ på glas. Varför? Nä - försöker nog hitta nåt annat ställe nästa gång vi är i Malmö. Heja Rögle!

Datum för besöket: februari 2018
Tack Lars J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 december 2017 från mobil enhet

Humana priser, bra service och mysigt. Men maten var lite smaklös, helt ärligt, och kommer förmodligen inte att återvända.

Datum för besöket: december 2017
Tack HenryCohen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 december 2017 från mobil enhet

Vi droppade in i julhandeln och tog en sen lunch. Lite glest med gäster i en stor lokal. Service och mottagande mycket bra. Vi åt en fint timjan kryddad köttfärslimpa och en riklig och mättande caesarsallad och blev överraskat nöjda.

Datum för besöket: december 2017
Tack mariaaN1936MF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2017 från mobil enhet

Har varit på Lilla Torg några gånger och ätit men inte blivit nöjda men ikväll när vi åt en ostbricka och en charkbricka på La Grappa blev vi väldigt nöjda - jättegott. Bra service och trevlig personal.

Datum för besöket: december 2017
Tack KristinaLars
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante bar & grappa tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurante bar & grappa? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt