“Bästa sushin i Malmö”

Prisklass: 10 US$ - 21 US$
Kök: Sushi
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juli 2022 från mobil enhet

Fantastisk sushi, bästa jag ätit. Jag brukar alltid besöka sushi restaurange vart jag än reser men det här måste vara Malmös absolut bästa

Datum för besöket: juli 2022
1  Tack 147tomasr
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 19 juli 2022

Vi var två som avnjöt en Omakase på stället, bra variation med fräscha utsökta smaker där några av bitarna stack ut. Mycket uppskattat.

Datum för besöket: juli 2022
1  Tack DonDandy777
Omdömet skrevs 10 februari 2022

Mitt första besök här blir definitivt inte det sista. Den godaste sushin jag ätit på mycket länge - så fräscht och smakrikt! Menyn lovar fler smakupplevelser. I kombination med de mycket trevliga sushikreatörerna är Sushibaren en höjdare!

Datum för besöket: februari 2022
1  Tack Bodoni21
Omdömet skrevs 5 november 2021

Beställde 28-sushi-meny. Förväntar mig en varierad meny, vilket man brukar få när man beställer så många. Kanske skulle jag ha frågat men 14 av dem innehöll tigerräkor och om man inte tycker att tigerräkor är det smaskigaste på en sushimeny så är det enformigt, tråkigt och torrt. Tigerräkorna var kombinerade med gurka och tång. Dessutom glömde de att skicka med wasabi. Betyget är satt utifrån förväntan och kvalité.

Datum för besöket: november 2021
Tack isabelladI6296IF
Omdömet skrevs 8 oktober 2021

Detta är en absolut favorit Sushi bar i Malmö, deras "Omakase" är en perfekt gastronomisk njutning för två och deras lätt halstrade pilgrimms mussla med sansyo och citron smälter i munnen. Rekommenderas varmt

Datum för besöket: oktober 2021
Tack DonDandy777

Resenärer som tittade på SushiBaren tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt SushiBaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt