Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra Sushi”
Omdöme om SushiBaren

SushiBaren
Rankad som nr 21 av 962 Restauranger i Malmö
Prisklass: 10 US$ - 21 US$
Kök: Sushi
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Litet men mycket bra Sushihak, fräscha råvaror, mycket bra ris och ett bra urval att välja ur dessutom trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack DonDandy777
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (105)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 105 omdömen

Omdömet skrevs 25 februari 2021 från mobil enhet

Litet sushi ställe med helt ok sushi, dock inget utöver det vanliga. Trevlig och vänlig personal som gör allt 1000 gånger bättre.

Datum för besöket: februari 2021
Tack georgebQ2590QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 december 2020 från mobil enhet

En av Malmös bästa sushi! Rekommenderas varmt! Till på köpet får du trevlig personal och service!! Detta får du inte missa!

Datum för besöket: december 2020
2  Tack 520magnusd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 oktober 2020 från mobil enhet

Anspråkslöst men kanonbra! Perfekt ris och fräsch fisk. Bra variation av bitar på den färdiga lunchmenyn.

Datum för besöket: oktober 2020
1  Tack augustah2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juni 2020 från mobil enhet

Den godaste Sushin i stan! Och sådan trevlig personal! Vi fick verkligen lyxig sushi med finess och högsta råvarukvalitet!

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack 659g_rang
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på SushiBaren tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt SushiBaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt