Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Delux omakase style meny! Topp-klass!”
Omdöme om SushiBaren

SushiBaren
Rankad som nr 22 av 945 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 10 US$ - 21 US$
Kök: Sushi
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Den godaste Sushin i stan! Och sådan trevlig personal! Vi fick verkligen lyxig sushi med finess och högsta råvarukvalitet!

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack 659g_rang
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (101)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 101 omdömen

Omdömet skrevs 11 maj 2020

Ser ut som ett ordinärt anspråkslöst ställe. Är i själva verket ett lokus för hängivna
sushi gourmeer. Smak, textur och apparans av yppersta klass.
Låt dig inte luras av den modesta miljön - sushin är fantastisk.

Datum för besöket: maj 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack harryjA8868YS
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 februari 2020 från mobil enhet

En av de bästa sushi jag ätit.
Detta tillsammans med mycket trevlig personal ger full pott.

Här kommer vi beställa igen!

Datum för besöket: februari 2020
1  Tack C-Woxell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2019 från mobil enhet

En av de bästa på sushi i Malmö. Fräscha råvaror, och goda smaker. Brukar beställa mat för avhämtning, alltid deluxemenyn.

Datum för besöket: april 2019
2  Tack suzs310
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 december 2018 från mobil enhet

Riktigt bra mat, fin service och killen som jobbar där ( halvjapan), är riktigt snygg och trevlig! Hit går vi mer än gärna fler ggr!

Datum för besöket: december 2018
1  Tack evaevseva
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på SushiBaren tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt SushiBaren? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt