Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“AW ”
Omdöme om Restaurang Fagans

Restaurang Fagans
Boka bord
Bookatable
Rankad som nr 33 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 20 september 2019 från mobil enhet

Åt god mat på Fagans igår, trevlig personal och bra utbud på öl och cider.
Dessutom var det quiz vid 20.00 tiden som var både trevligt och underhållande.

Datum för besöket: september 2019
Tack M7807OXrebeccap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (165)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 165 omdömen

Omdömet skrevs 10 september 2019

Var här en sen kväll - endast för dryck. Stämningen var suverän med live-band och här finns ett bra utbud av ölsorter. Härlig irländsk pub!

Datum för besöket: augusti 2019
    • Standard
    • Service
Tack DanielForssell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2019 från mobil enhet

En trevlig restaurang att besöka. Bra service med trevligt bemötande. God tillagad mat. Kan ibland bli hög volym när det är mycket folk.. Men rekommenderas.

Datum för besöket: juni 2019
Tack 14magnuss
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 maj 2019 från mobil enhet

Stämningsfullt ställe, passa de om man är ett större sällskap speciellt på quizkvällar. Det händer mycket hela tiden i puben, engelsktalande personal, bra utbud på öl och rejäla portioner på maten.

Datum för besöket: februari 2019
Tack vitran93
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 april 2019 från mobil enhet

Alltid bra stämning på Fagans. Bra ölsortiment, mycket folk och underbar musik. Perfekt kväll med kompisarna.

Datum för besöket: april 2019
Tack georgebQ2590QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Fagans tittade också på

Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Fagans? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt