Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt goda pizzor & trevlig personal! ”
Omdöme om Pizzeria San Remo

Ingen bild tillgänglig
Har du en bild?
Lägg till den.
Pizzeria San Remo
Rankad som nr 378 av 969 Restauranger i Malmö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 juni 2018 från mobil enhet

Jättegoda pizzor och trevlig personal! Tunn & fin botten på pizzan. Perfekt lunch eller avhämtningsställe.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Matgillarn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

26 av 10 omdömen

Omdömet skrevs 30 januari 2018 från mobil enhet

Helt ok pizzeria. Ännu en Siciliana som man sällan eller aldrig hittar på en svensk pizzeria. Helt klart prisvärd pizza till lunch när man är lite på språng!

Datum för besöket: januari 2018
Tack Borjejbe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2017 från mobil enhet

Suveränt goda pizzor, bästa hämtpizzan i Malmö. Ännu bättre nu när de tar kort. Trevliga är de också.

Datum för besöket: oktober 2017
Tack Louise232swe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 januari 2017 från mobil enhet

Pizzeria San Remo har efter min smak en av dom bästa pizzorna i Malmö och enda nackdelen är att den borde vara lite större.

Datum för besöket: januari 2017
Tack dzenanbatlak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2016 från mobil enhet

Helt ok pizzeria i kvarteret. Bra service och trevlig personal. Fullt godkänt mat för det lilla stället.

Datum för besöket: maj 2016
Tack georgebQ2590QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pizzeria San Remo tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Pizzeria San Remo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt