“Trevlig restaurang på torget”

Mello Yello Bar & Restaurang
Rankad som nr 24 av 1 013 Restauranger i Malmö
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 18 oktober 2022 från mobil enhet

Trevlig restaurang ute på torget. Vi åt flankstek vilken var en god och trevlig rätt. Trevlig och serviceminded personal.

Datum för besöket: september 2022
Tack carlhenrikp
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 26 september 2022 från mobil enhet

Tråkigt när burgaren som kostar en bit över 200 kr är bränd. Servicen var obefintlig. Ingen frågade vad vi tyckte om maten, ingen frågade om vi ville ha dessert, ingen frågade om vi ville betala. De var verkligen inte intresserade av sina gäster.

Datum för besöket: september 2022
Tack 218eliza
Omdömet skrevs 29 juli 2022 från mobil enhet

Trevlig uteservering och mycket bra service. Mycket hög kvalitet på maten! Vi alla var väldigt nöjda och fick en trevlig kväll.

Datum för besöket: juli 2022
Tack 111linneat
Omdömet skrevs 17 maj 2022 från mobil enhet

Bra service. Vi var flera i sällskapet och alla tog olika rätter men alla var riktigt nöjda. Tog även olika drinkar efter maten som ska var fantastiska.

Datum för besöket: maj 2022
1  Tack 692birgittah
Omdömet skrevs 18 april 2022 från mobil enhet

Maten god som vanligt👍🏼 Men trist när man ser råttor som springer på uteserveringen och det är inte första gången. Hoppas på bättring

Datum för besöket: april 2022
Tack 359carolineh

Resenärer som tittade på Mello Yello Bar & Restaurang tittade också på

Besökt Mello Yello Bar & Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt