Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Malmös trevligaste restaurang ”

Mello Yello Bar & Restaurang
Rankad som nr 27 av 934 Restauranger i Malmö
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 9 december 2019 från mobil enhet

Här jobbar den bästa/trevligaste/serviceminded personalen jag någonsin mött på en restaurang. Bra mat i mysig miljö. Hit borde jag gå oftare bara för att må bra

Datum för besöket: december 2019
2  Tack Anette B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (693)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 693 omdömen

Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig restaurang med god mat och gott vin. Trevlig personal med stort hjärta för sina gäster.

Datum för besöket: december 2019
Tack lindajlantlollan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 november 2019 från mobil enhet

Halloweensminkade servitriser o servitörer som såg riktigt roligt läskiga ut. Vi har två 9 åringar som vet vad de gillar o inte.Restaurangen ändrade o anpassade menyn så den passade våra damer. God mat som höll vad den lovade.

Datum för besöket: november 2019
Tack 842kristina_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2019

Trevlig restaurang med uteserveringen i full gång trots höstkylan. Fungerade bra tack vare gasolvärmare. Bra mat och relativt OK priser

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 988ulf_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 oktober 2019 från mobil enhet

God mat i bra läge! Vi åt honungsmarinerad lax, Cannelloni respektive Svamprisotto och alla var mycket nöjda med maten.

Datum för besöket: oktober 2019
Tack 30cecilia_
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Mello Yello Bar & Restaurang tittade också på

 

Besökt Mello Yello Bar & Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt