Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt ställe”

Årstiderna i Kockska Huset
Boka bord
2
tis 7/2
20:00
Rankad som nr 20 av 996 Restauranger i Malmö
Prisklass: 1 US$ - 9 US$
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 1 december 2022

Jag hade gärna gett Årstiderna betyg 5 men vi fick vänta väldigt länge på att få in vår mat trots att vi hade förbeställt lunchen så det blev väldigt stressigt för oss att äta upp då vi hade annat bokat efter.

Maten var väldigt god och vällagad, servicen var bra.

Datum för besöket: november 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack LottaLJ
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (617)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 617 omdömen

Omdömet skrevs 6 november 2022

Vi var åtta vänner som kom för att äta en god middag.
Bord var beställt till 19.00.
Blir visade våra platser och sätter oss ned.
Servitrisen kommer m meny och vinlista och vi beställer.
En av oss beställer alkoholfri öl och två personer vatten (Dessa var bilburna).
Bröd ställdes fram tillsammans m två!! små "skålar (2x2 cm) m smör och en sked m ngt tilltugg.
Maten kom in ca 45 min efter vi beställde.
TVÅ skivor tunt kött och tre klickar duchesspotatis.
Såsen på tallriken var obefintlig.
Maten var dock mkt god men mättade definitvt ej.
Servitrisen lyste sedan m sin frånvaro, så vi struntade i att beställa efterrätt!

När notan kom, var denna på ca 3300 kr.
Ser på notan att de tagit 65 kr för vattnet.
Den alkoholfria ölen kom ej in.

Betalade notan och gick därifrån!

Inget ställe vi rekommenderar och/eller kommer att besöka igen

Datum för besöket: november 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 518andersk
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 13 september 2022 från mobil enhet

Här avnjöt vi en mycket god nyårsmeny. Bra meny för vegetarianer. Fina anrika lokaler och proffsig personal. Det som inte föll oss på läppen var ostterrinen, som var lite speciell i både smak och konsistens, samt kaffedrinkarna som borde varit sötare och mindre spritiga.

Bäst var faktiskt efterrätten men nämnas bör också den ugnsbakade svampen med pasta samt Wellingtonen.

Datum för besöket: december 2021
Tack RaspberryGW
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 juli 2022 från mobil enhet

Otroligt fina lokaler i källaren av ett 1500-tals hus. God mat med en underbar kalv. God service o en fin atmosfär. Kan rekommenderas

Datum för besöket: juli 2022
Tack W7648KYthomase
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 juni 2022 från mobil enhet

Vi valde en trevligt kombinerad 4-rätters sommarmeny. Dock var den vita sparrisen lite besk i första rätten, resten av rätten var god.
Som andra rätt var det öring där öringen var lite smaklös och väldigt liten bit och endast en grön sparris.
Tredje rätten var kalv med potatiskaka. Jättegod kalv men lite torr potatiskaka. Två olika såser som tyvärr var väldigt snålt tilltagna men goda.
Desserten var jättegod och här finns inget att klaga på.

Servicen kunde varit lite bättre då det inte var fullbelagt.

Datum för besöket: juni 2022
Tack 99bertp
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Årstiderna i Kockska Huset tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Årstiderna i Kockska Huset? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.