Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt ”

Arstiderna I Kockska Huset
Boka bord
2
lör 13/8
20:00
Rankad som nr 19 av 987 Restauranger i Malmö
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 6 juli 2022 från mobil enhet

Otroligt fina lokaler i källaren av ett 1500-tals hus. God mat med en underbar kalv. God service o en fin atmosfär. Kan rekommenderas

Datum för besöket: juli 2022
Tack W7648KYthomase
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Skriv ett omdöme.Omdömen (611)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 611 omdömen

Omdömet skrevs 24 juni 2022 från mobil enhet

Vi valde en trevligt kombinerad 4-rätters sommarmeny. Dock var den vita sparrisen lite besk i första rätten, resten av rätten var god.
Som andra rätt var det öring där öringen var lite smaklös och väldigt liten bit och endast en grön sparris.
Tredje rätten var kalv med potatiskaka. Jättegod kalv men lite torr potatiskaka. Två olika såser som tyvärr var väldigt snålt tilltagna men goda.
Desserten var jättegod och här finns inget att klaga på.

Servicen kunde varit lite bättre då det inte var fullbelagt.

Datum för besöket: juni 2022
Tack 99bertp
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 maj 2022

Lång väntan mellan de olika rätterna, servicen var inte särskilt bra. En person i sällskapet fick huvudrätten när vi andra ätit upp. Personalen höll sig undan och det kändes som att de knappt ville ta betalt, vi övervägde springnota :)

Datum för besöket: maj 2022
Tack 957vicjqck
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 maj 2022 från mobil enhet

Väldigt god fyrarättersmiddag. Vinpaketet till smakade utsökt bortsett från dessertvinet. Den syrliga rabarbern och vinet gifte sig icke enligt vår smak. Vi var väldigt nöjda med kvällen och menyn som helhet. Fantastiskt vällagad god mat och vackert upplagd så vi åt och njöt med alla sinnen. Tack för en fin kväll!

Datum för besöket: maj 2022
Tack syren49
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 april 2022

Eftersom min sambo fyllde år ville jag fira henne med ett besök på Malmös "bästa" krog. Så besviken jag blev. Det började med att vi, förutom den vanliga menyn, även ville titta på dryckesmenyn. Då fick vi beskedet att det inte behövs eftersom servitrisen kunde tala om vad vi skulle dricka. Aldrig hört något dummare. Det resulterade att vi inte visste vad vi beställde. Vi beställde Suells sula och vildsvin samt extra pommes frites. Efter en bra stund kom vår pommes frites och då passade jag på att fråga servitören vad smöret som fanns på bordet skulle vara till? Han svarade då förvånat, "Oj, har ni inte fått något bröd och inte heller någon aptitretare?" Han gick då och hämtade detta till oss, men innan han kom tillbaka fick vi våra varmrätter. Fast här utryckte jag mig fel. Maten var inte alls varm. Smaken var det inget fel på, men det är jättetrist att behöva betala dyra pengar för kall mat. Aldrig med Årstiderna.

Datum för besöket: mars 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack SvenErik4317
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Arstiderna I Kockska Huset tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Arstiderna I Kockska Huset? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.