En restaurang som man gärna återkommer till. Ottroligt mysigt där nere i källarvalven med en värme och ett lugn som är sällsynt nuförtiden.
Ingen som sitter och gastar i mobil t ex.
Det är hög klass på ingredienserna och på vinlistan. Personal som gärna berättar om maten men inte på ett töntigt överdrivet sätt utan lagom och kortfattat! Mycket diskret och lyhörd personal som verkar fatta exakt när man behöver hjälp :)
Till förrätt åt vi ravioli med hummerfyllning och en liten bit tupp, delikat. Dessutom anklever: len och fin. Huvudrätt blev det stor råbiff och anka. Högsta betyg! Skönt att inte få pommes frites till råbiffen faktiskt. Hederlig utsökt mat med precis det där lilla extra! Hit går man inte för att uppleva det allra senaste inom kokkonsten, men man får välkända smaker som är robusta (utan att vara klumpiga) med finess (utan att det blir överdrivet). Det är precis en lagom liten innovation nånstans i varje rätt. Efterrätten var en len och knäckig crème brûlée och en maffig hallonsufflé som smakade mer hallon än 15 hallonsnår (alltså ett mkt bra betyg). Vinerna var utsökta (personalen valde ett glas som passade till till ex tupp och ravioli). Mycket gott. Blir aldrig missnöjd på detta ställe. Bara en gång men det var inte för att maten på något sätt var dåligt lagad, tvärtom - utan för att jag upptäckte att jag inte gillade smaken av vad jag hade beställt. Och mina smaklökars nycker kan ju inte direkt Årstiderna rå för.