Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Toppen”

Arstiderna I Kockska Huset
Boka bord
2
mån 6/7
20:00
Rankad som nr 23 av 945 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 1 vecka sedan

Trevlig och kunnig personal, men förmågan att läsa av sällskapets behov och humör. Högklassig mat, god och välpassande dryck (rekommenderad av personalen som gav en intressant bakgrundshistoria till drycken). Mysig lokal. Toppen!

Datum för besöket: mars 2020
Tack Johanna L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (577)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 577 omdömen

Omdömet skrevs 9 mars 2020 från mobil enhet

Vi beställde tre rätters middag och vi var båda väldig imponerade av maten, sofistikerad men klassisk. Lagom portioner och fina och varierat utvald.
Dem har en helt fantastisk vin menu men tyvärr har Inge bra sommelier, jag blev besviken först när jag fick min prosecco på glaset utan att se flaska och sedan fick inte ens smaka på mitt 179kr glass rött vin... jag menar men vad är servicen???
Annars det har varit en jätte trevlig kväll

Datum för besöket: mars 2020
Tack Z4201OMcarolinac
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020

Verkligen fantastiskt restaurang, super service, mat, priser och lång lista av bra viner.
Värm rekommenderar.

Datum för besöket: februari 2020
Tack 217ewal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2020 från mobil enhet

+väldigt fina lokaler
+trevlig servitör
+fin inredning
-maten höll tyvärr inte måttet, kycklingen var väldigt torr och tillbehören var få och tråkiga.
Det finns många bättre ställen att äta på i Malmö.

Datum för besöket: februari 2020
Tack alexandert553
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020 från mobil enhet

Vi valde en färdig meny med vin paketet. Och 3 av 4 rötter var god köttdelen passade mig inte. Köttet hade en jul gummiaktig textur dom inte passade mig. Men det är en härlig miljö. Då på det hela en mysig kväll.

Datum för besöket: februari 2020
Tack bodilw644
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Arstiderna I Kockska Huset tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Arstiderna I Kockska Huset? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt