Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 12:00 - 16:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Fantastiskt pittoreskt museum & café!

Detta lilla museum & café har endast öppet lördagar samt söndagar, men är i högsta grad värt ett ... läs mer

Omdömet skrevs 3 augusti 2016
Therése S
,
Lund, Sverige
från mobil enhet
Magiskt

En av de underbaraste ställe i Lund specielt för barn, en mycket gammal godisaffär i ett pytte ... läs mer

Omdömet skrevs 1 augusti 2016
AtaWind
,
Lund, Sverige
Läs alla 4 omdömen
  
Omdömen (4)
Filtrera omdömen
4 resultat
Medlemsbetyg
3
1
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
3
1
0
0
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
Omdömet skrevs 3 augusti 2016 från mobil enhet

Detta lilla museum & café har endast öppet lördagar samt söndagar, men är i högsta grad värt ett besök. Mysigaste fiket i stan, helt klart.

Datum för upplevelsen: juni 2016
2  Tack Therése S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan H, Informationsansvarig på Hökeriet, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2016

Tack för fint omdöme. Välkomna tillbaka! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2016

En av de underbaraste ställe i Lund specielt för barn, en mycket gammal godisaffär i ett pytte litet hus. Hela gamla inredningen bevarades som ger en magiskt atmosfär för barn och även vuxna. Den är öppen bara visa dagar och tider.

Datum för upplevelsen: oktober 2015
1  Tack AtaWind
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan H, Informationsansvarig på Hökeriet, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2016

Tack, snälla, för fint omdöme. Hoppas att ni kommer tillbaka! :)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 februari 2016
Google-översättning

Datum för upplevelsen: februari 2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Johan H, Informationsansvarig på Hökeriet, svarade på det här omdömetSvarade 10 oktober 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.