“Prisvärt!”

Rankad som nr 14 av 308 Restauranger i Lund
Prisklass: 65 kr - 89 kr
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 mars 2023

De vegetariska dumplingsen var lite tråkiga annars mycket gott och en väldigt prisvärd lunch! Lite tråkigt att inte kunna sitta i lokalen då det är så pass få bord, men det är också svårt att göra någonting åt det.

Datum för besöket: mars 2023
    • Mat
Tack JakobfranLund
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 31 mars 2022 från mobil enhet

Åh vilka goda och smakfulla dumplings! Prisvärda. Litet ställe med få platser men charmigt. Man får nudlar och soppa vid sidan av som också smakade mycket gott. Rekommenderas om när man är i Lund.

Datum för besöket: mars 2022
1  Tack nadalazz
Omdömet skrevs 22 juli 2021 från mobil enhet

Mycket goda dumplings, fantastiska nudlar till och en mycket god soppa. Hit återkommer vi gärna. Vi var alla mycket nöjda och kände oss lite som på en resa långt öster ut och önskade och mindes andra resor.

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack Passport05914246244
Omdömet skrevs 15 februari 2021 från mobil enhet

Goda dumplings, krispiga och goda. Tog mixade men gillade kyckling bäst. Prisvärt ställe. Dock väldigt litet

Datum för besöket: februari 2021
2  Tack livsnjutare4
Omdömet skrevs 26 januari 2021

Så otroligt goda dumplings där menyn kan anpassas efter veganska preferenser. Mycket snabb servering.

Datum för besöket: januari 2021
1  Tack pineapplec2021

Resenärer som tittade på Fengsson Dumplings House tittade också på

Lund, Skåne län

Besökt Fengsson Dumplings House? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt