Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig italiensk restaurang med bra pizzor och pasta”
Omdöme om V.E.S.P.A Lund

V.E.S.P.A Lund
Rankad som nr 32 av 247 Restauranger i Lund
Prisklass: 10 US$ - 22 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Beskrivning: En italiensk restaurang med egna råvaror. Prova gärna våra härliga Bianca pizzor, färsk pasta eller matiga sallader.
Omdömet skrevs 30 juli 2020

Populär italiensk restaurang, ofta välbesökt, goda pizzor och pastarätter, en del trevlig förrätter, bra vin på glas, oftast trevlig betjäning och relativt OK priser - mycket avhämtning av mat.

Datum för besöket: juni 2020
Tack Stefan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (344)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 344 omdömen

Omdömet skrevs 16 juli 2020

Beställde två pastarätter till lunch, en med lax och en med kyckling. Båda rätterna saknade krydda och smak, vi fick salta själva rejält för att det skulle smaka något överhuvudtaget. Kycklingen var torr och tråkig. Hittade inte handsprit någonstans och servitrisen torkade bara av bordet snabbt med en trasa innan vi satte oss, salt och pepparkvarnarna torkades inte av alls.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Cavaten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2020

Beställde 2 pizzor online på er hemsida för avhämtning i Lund. Efter angiven väntetid (35min) i Bekräftelse-mailet kom vi dit och de hade inte fått onlinebeställningen. Fick då vänta ytterligare 10min, ingen ursäkt eller kompensation.

Dessutom tycker jag det är inte tillräckligt att lägga 3st skrumpna basilikablad på en i övrigt god pizza när ni skriver det som en ingrediens på hemsidan.

Datum för besöket: juni 2020
Tack linnmartini
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 maj 2020 från mobil enhet

Sååå himla god pizza och pasta! Vällagad och god genuint italiensk mat. Vi kommer definitivt äta här igen nästa gång vi är i Lund.

Datum för besöket: maj 2020
Tack Elise A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2020

Jag beställde 4 pizzor med hemkörning. Beställningen skickades via ställets hemsida 19:30. Jag fick besked att de skulle levereras kl 20:39 men de kom först ca kl 22 och var kalla. Dåligt.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Grelber01
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på V.E.S.P.A Lund tittade också på

 

Besökt V.E.S.P.A Lund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt