Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt restaurang ”
Omdöme om Ihsiri

Ihsiri
Rankad som nr 2 av 248 Restauranger i Lund
Certificate of Excellence
Kök: Asiatiskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: Ihsiri är en modern thairestaurang i Lund som serverar mat med inspiration från det asiatiska köket i anrika skånska lokaler.
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Riktigt bra thailändsk mat. Utmärkt personlig service. Efterrätten en ostkaka med ananas var delikat med rött vin. Kan rekommenderas

Datum för besöket: augusti 2021
Tack andlas59
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (518)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

48 av 526 omdömen

Omdömet skrevs 7 augusti 2021 från mobil enhet

Vardagslunch - lammbullar som inte lovordades speciellt och spareribes som var utsökt tillagade med ris o coleslaw blev bukfylla denna dag!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack 151annicaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Då servitrisen glömde bort vår beställning kan vi tyvärr inte betygsätta maten då vi valde lämna stället efter att ha väntat 25 minuter.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Rickard L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021 från mobil enhet

Wow vilken överraskning, så fräsch och gott och smakrikt. Snabb och alert och trevlig service. Vi åt entrecote och kyckling och båda rätterna var mkt välsmakande. Rekommenderas

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack 21nea
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Underbar mat, välkryddad och vällagad. Fräscht.
Snabb och trevlig service.
En pärla att återkomma till nästa gång vi är i Lund.

Datum för besöket: juni 2021
Tack AndersIsaksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ihsiri tittade också på

 

Besökt Ihsiri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt