Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“charmigt och gott.”
Omdöme om Crêperiet i Lund

Crêperiet i Lund
Boka bord
2
mån 2/8
20:00
Rankad som nr 6 av 248 Restauranger i Lund
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 17 US$
Kök: Franskt, Café
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost
Beskrivning: Lunds restauranggata heter Klostergatan och på nummer 14 hittar du det mysiga Crêperiet. På morgonen serverar vi Lunds bästa frukostbuffet och efter detta lunch/brunch och middag och barhäng till sent. Missa inte vår nya fina ovanvåning!
Omdömet skrevs 14 juni 2017 från mobil enhet

ett av favoritställena, god mat. både ''mat crepsen'' och dem till efterrätt är mycket goda. tar lite lång tid att få mate. oxh ganska högt pris, men väldigt gott!

Datum för besöket: juni 2017
Tack jakobo541
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (685)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

217221 av 685 omdömen

Omdömet skrevs 14 juni 2017

Jättefina lokaler, trevlig personal och god mat. Lite synd att någon ingrediens ofta är slut, men de andra rätterna är ju också goda att ta då. Kan ibland ta lite lång tid att få maten, men det är den värd.

Datum för besöket: mars 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack ametist87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Av en slump ramlade vi in på creperiet när vi hade en trött söndag efter bröllopsfestligheter.
Gott, trevligt och snabb service. Hit kommer vi gärna igen. Hade det funnits uteservering hade det blivit full pott!

Datum för besöket: juni 2017
Tack 957ylvam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2017 från mobil enhet

Lunch på Creperiet; jättegod mat, mycket bra service, mycket trevligt bemötande, fin och lugn miljö. Vi var där med vårt lilla barnbarn och fick extra service till henne. Rekommenderas varmt! Det kommer att bli fler besök med lilla Signe där. Tack för en god lunch!

Datum för besöket: juni 2017
1  Tack IngridG286
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 maj 2017

Mysigt frukostcafé och goda crepes. Trevlig personal med personligt bemötande. Mysig inredning och goda crepes.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ingalilla2013
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Crêperiet i Lund tittade också på

Lund, Skåne län
Lund, Skåne län
 

Besökt Crêperiet i Lund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt