Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sista gången här”
Omdöme om Restaurang VED Lund

Restaurang VED Lund
Rankad som nr 41 av 260 Restauranger i Lund
Kök: Europeiskt, Skandinaviskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: Restaurang & Cocktailbar med stor uteservering hela sommaren! VED serverar vedugnsbakade pizzor & mellanrätter. Öppet alla dagar i veckan. Bordsbokning per telefon : 046 -15 76 46 eller via vår hemsida www.restaurangved.se Från köket på VED serveras en modern rustik meny i form av mellanrätter och vedugnsbakad pizza. Menyn är säsongsbetonad och i största möjliga mån närproducerad. Stor uteservering öppen mellan april och oktober. Bordsbokning görs på tel: 046 - 15 76 46...
Omdömet skrevs 23 oktober 2022 från mobil enhet

Fruktansvärt dålig service!
Vi hade två timmars sittning och inte en gång kom servitören fram och frågade om vi ville ha mer eller ville ha dessert, kaffe m.m
Vi fick jaga servitören om vi ville ha uppmärksamhet och då var han ej heller speciellt hjälpsam!
När två timmar hade gått då kom han snabbt fram och bad oss betala.
Notan hade han utan att fråga slagit ihop till en på hela sällskapet! Givetvis nekade vi detta och sa att han fick dela upp den. Påpekade även att han inte frågat om dessert eller kaffe. Då blev han irriterad och sa att vi fick gå till kassan och betala.
Maten är heller ingen höjdare, finns flera ställen med bättre mat men framförallt bättre service!
Detta var fredagen den 23/10-2022 kl 18.00
Vårt förslag är att ni ser över era anställda.
Men ni slipper oss i framtiden och vi rekommenderar givetvis andra att välja annat ställe!

Datum för besöket: oktober 2022
4  Tack ankiojorgen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (514)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 514 omdömen

Omdömet skrevs 18 september 2022 från mobil enhet

Vi ringde och bokade ett bord för 2 på denna restaurang. Bordet vi fick hade väldigt dålig placering. Tvärs över gången var ingången till toaletten (som besöktes väldigt flitigt). Bordet var precis vid stråket till uteserveringen från baren. INTE alls mysigt !! Nog sämsta placering av bord jag varit med om. Det hade varit ok om man upplyst om detta vid bokningen, typ ” vi har ett bord kvar, men det är mitt i gångstråket, vill ni ha det ändå ? ”. Kommer inte tillbaka.

Datum för besöket: september 2022
1  Tack Hans_uddevalla
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 juli 2022 från mobil enhet

Har glutenintolerans och är van att allt kostar extra men 30kr för en sockerkaksbotten är inte ok. Ingredienserna på var goda men den ”fluffiga” och smaklösa botten förtog upplevelsen.

Datum för besöket: juli 2022
Tack Tourist731292
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 19 juli 2022

Lite annorlunda och kul meny med många goda rätter. Riktigt goda pizzor bakade på surdeg. Flera olika kul ölsorter. Uteserveringen är riktigt mysig och fungerar även då det regnar.

Datum för besöket: juli 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Stefan H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 juli 2022 från mobil enhet

Ganska hemsk upplevelse. Vi gick till VED för att det såg trevligt ut och det satt mycket folk där. Dock ändrades våra uppfattningar då vi fick vänta på maten i ca 1 timme. Trots att andra som kom efter oss fick maten tidigare. När vi väl fick maten (en caesarsallad och en pizza) hittade vi ett hårstrå i salladen. Bad om att få en ny och fick det. Hittade dock ett nytt hårstrå i nästa som kom ut. Pizzan smakade helt ok, kanske något smaklös. Från personalen fick vi ingen större reaktion tyvärr... Inte heller någon som helst kompensation för ett otroligt tråkigt restaurangbesök. Kan inte rekommendera.

Datum för besöket: juli 2022
Tack Happiness13462569288
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Restaurang VED Lund tittade också på

 
Lund, Skåne län
 

Besökt Restaurang VED Lund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.