Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Inget märkvärdigt, men helt ok”
Omdöme om Restaurang VED Lund

Restaurang VED Lund
Rankad som nr 31 av 248 Restauranger i Lund
Kök: Europeiskt, Skandinaviskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Beskrivning: Restaurang & Cocktailbar med stor uteservering hela sommaren! VED serverar vedugnsbakade pizzor & mellanrätter. Öppet alla dagar i veckan. Bordsbokning per telefon : 046 -15 76 46 eller via vår hemsida www.restaurangved.se Från köket på VED serveras en modern rustik meny i form av mellanrätter och vedugnsbakad pizza. Menyn är säsongsbetonad och i största möjliga mån närproducerad. Stor uteservering öppen mellan april och oktober. Bordsbokning görs på tel: 046 - 15 76 46...
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Det här är en krog där man lagt mycket resurser på inredningen. Känns som att man kommer in i en grotta; mörkt och dunkelt. Väldesignat; men ingen kul krogmiljö. Tvärtom. Maten är en blandning av Italien och hamburgare. Helt ok, men inget som imponerar. Väldigt dyra pizzor, som definitivt inte imponerar i förhållande till priset.

Datum för besöket: augusti 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Jörgen D
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (486)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 486 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Maten var OK men servicen urusel! Personalen stressad och inte intresserade av kunderna! Servitören tappade pizzan i stolen och bad inte om ursäkt. Hela stället andas stress!!! Vi ser att flera har liknande upplevelser men ingen har tagit lärdom av detta! Skärpning!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Mikael N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 augusti 2021 från mobil enhet

Tyvärrr fick vi en jätte tråkig upplevelse när vi besökte restaurang Ved. Servicen är usel. Vi blev ombedda att göra plats på bordet när maten skulle serveras. Jag bad servitrisen ta ljusstaken och brödkorgen med sig som tog mest plats . Men det tyckte hon va ett dåligt förslag eftersom de ska stå på bordet. Ingen service känsla överhuvudtaget. Inte heller fick vi någon kontakt med de som serverade för påfyllning av dryck. Men det var inte det värsta, utan när de hade plockat bort maten trodde vi de skulle fråga om vi ville ha något mera. Vi hade siktat in oss på efterrätt med. Efter att ha försökt få uppmärksamhet i 30 minuter gick vi till ett annat ställe och åt för att avsluta kvällen på ett någorlunda trevligt sätt.
Tråkigt eftersom det var inget fel på maten. Men det är tyvärr bemötandet som gör upplevelsen.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack D7982SVdanielaa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021

Maten var OK men personalen var under all kritik.
När man går ut och äter vill man inte själv duka undan bordet för att få plats med mer exempelvis.

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack Enoventa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Vi fick vänta 20 minuter på en karaff med vatten och fick be om att få lite bröd till fast vi såg att kyparen gav andra bord bröd. Ingen speciell service eller uppmärksamhet alls. Maten kom efter ca 1 timmes väntan. Tur att vi var nöjda med den iallafall men den nonchalanta attityden och dåliga servicen drar ner betyget rejält. Tråkigt!

Datum för besöket: augusti 2021
1  Tack anneleem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang VED Lund tittade också på

 
Lund, Skåne län
 

Besökt Restaurang VED Lund? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt