Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
129 US$
Se erbjudande
Expedia.com128 US$
Hotels.com134 US$
Priceline134 US$
eDreams134 US$
Orbitz.com128 US$
Hurb142 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (586)
Filtrera omdömen
586 resultat
Medlemsbetyg
240
243
72
25
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
240
243
72
25
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 586 omdömen
Omdömet skrevs 18 juli 2021 från mobil enhet

Trevligt hotel som är mycket prisvärt. Lätt med parkering, luftkonditionering, bra och billig restaurang, fin utsikt och både barnrum och gym samt familjerum. Kommer definitivt att komma tillbaka om tillfälle ges.
Paolos var en mycket prisvärd restaurang.
Lånecyklar finns

Rumstips: Gym finns Lånecyklar finns Barnrum med leksaker finns
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack sgrimmy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021

Plus: Fina hotellytor, godkänd frukost och trevlig personal. Bra mörkläggning av rum och mkt bra ac.

Minus: Städningen av rummet var under all kritik. Smutsigt. Under bäddsoffan hittade vi snacksrester, tändare och annat skräp efter tidigare gäst. Torkade av ytor med våtservett som blev gråsmutsig. Dåligt!

Minus för alldeles för mjuka sängar. Ryggont.

Städning av rummen behöver prioriteras. Vem vill sova i andra gästers smuts? Hotellchefen bör göra stickprov på städningen.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Sannasbetyg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 juli 2021

Fint hotell med bra frukostbuffé. Enormt besviken på städningen i rummet. Sa till personalen om det men städerskan gjorde ingenting. Hoppas verkligen dom tar tag i det, fin utsikt från rummen dock tråkigt att man inte kan öppna något fönster lite

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
1  Tack elindgrenn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade för 5 dagar sedan

Hej elindgreen,

Tack för att du tog dig tid att svara på vår webbenkät. Dina synpunkter och din feedback är viktiga verktyg i vår strävan att ständigt bli bättre.

Jag är ledsen att städningen inte levde upp till förväntningarna denna gången, vi följer upp på detta för att se till att detta inte händer igen.

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna tillbaka till oss inom kort.

Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2021

Jag besökte detta hotell med min fru och min 3-åriga dotter. Det var väldigt trevligt, rummet var stort och väl inrett. Sängen var stor och mycket bekväm. det vi älskade mest var fokus på barn. Det fanns en del av buffén som ägnas åt barn och också en liten trappa i receptionen där min dotter kunde gå upp för att prata med receptionen. Vi älskade dessa detaljer. Kommer definitivt att besöka igen hotellet när vi är i Lund.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack EdwinT190
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 5 juli 2021

Hej EdwinT190,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din vistelse hos oss. Din feedback är viktig i vår strävan att ständigt bli bättre.
Vad kul att ni gillar vår nya satsning på barn.

Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss snart igen.

Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon, Lund

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2021

Sviten vi bodde i på 13:e våningen var stor med avskiljt sovrum och mycket bra standard, det fanns en stor ute-terass. Det fanns två stora TV-set, stereo m.m. stort kylskåp och pentry. vi är mycket nöjda med rummet.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack orjca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2021

Hej orjca,
Tack för den fina feedbacken, det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva ett omdöme om din vistelse hos oss.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till oss snart igen.
Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen