Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
117 US$
Se erbjudande
Booking.com116 US$
Hotels.com117 US$
Priceline116 US$
eDreams116 US$
Travelocity117 US$
Hurb129 US$
Visa alla 19 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (587)
Filtrera omdömen
587 resultat
Medlemsbetyg
241
243
72
25
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
241
243
72
25
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 587 omdömen
Omdömet skrevs 7 juli 2021

Fint hotell med bra frukostbuffé. Enormt besviken på städningen i rummet. Sa till personalen om det men städerskan gjorde ingenting. Hoppas verkligen dom tar tag i det, fin utsikt från rummen dock tråkigt att man inte kan öppna något fönster lite

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
1  Tack elindgrenn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 21 oktober 2021

Hej elindgreen,

Tack för att du tog dig tid att svara på vår webbenkät. Dina synpunkter och din feedback är viktiga verktyg i vår strävan att ständigt bli bättre.

Jag är ledsen att städningen inte levde upp till förväntningarna denna gången, vi följer upp på detta för att se till att detta inte händer igen.

Vi ser fram emot att hälsa er välkomna tillbaka till oss inom kort.

Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2021

Jag besökte detta hotell med min fru och min 3-åriga dotter. Det var väldigt trevligt, rummet var stort och väl inrett. Sängen var stor och mycket bekväm. det vi älskade mest var fokus på barn. Det fanns en del av buffén som ägnas åt barn och också en liten trappa i receptionen där min dotter kunde gå upp för att prata med receptionen. Vi älskade dessa detaljer. Kommer definitivt att besöka igen hotellet när vi är i Lund.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack EdwinT190
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 5 juli 2021

Hej EdwinT190,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om din vistelse hos oss. Din feedback är viktig i vår strävan att ständigt bli bättre.
Vad kul att ni gillar vår nya satsning på barn.

Vi ser fram emot att hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss snart igen.

Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon, Lund

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juni 2021

Sviten vi bodde i på 13:e våningen var stor med avskiljt sovrum och mycket bra standard, det fanns en stor ute-terass. Det fanns två stora TV-set, stereo m.m. stort kylskåp och pentry. vi är mycket nöjda med rummet.

Datum för vistelsen: juni 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack orjca
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2021

Hej orjca,
Tack för den fina feedbacken, det betyder mycket för oss att du tog dig tid att skriva ett omdöme om din vistelse hos oss.

Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen till oss snart igen.
Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juni 2021

Det sk familjerummet var ett vanligt litet dubbelrum med extrasängar under dubbelsängen som knappt fick plats när man drog ut dem. Inte alls som utlovat vid bokning. Jag påtalade detta i receptionen men blev ändå inte erbjuden ett större rum. Hade det stått dubbelrum vid bokning hade jag köpt det, men att kalla det familjerum blir väldigt missvisande.

Dessutom väldigt varmt på rummet trots svalt väder. Enda plusset är kaffepressen på rummet som gav godare kaffe än det sedvanliga snabbkaffet.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
2  Tack 561 007
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 17 juni 2021

Hej vryden,
Tack för att du har tagit dig tid att skriva ett omdöme om din vistelse hos oss. Dina synpunkter och din feedback är viktiga verktyg i vår strävan att ständigt bli bättre.

Jag är ledsen att du upplevde våra familjerum som små. Vi har olika typer av familjerum och information om detta finns i texten och det finns bilder på olika rum inne på vår hemsida och under familjerum så finns våra olika rum med på bilderna. Tyvärr hade vi inte möjlighet att erbjuda er ett av de större familjerummen när ni var hos oss då alla familjerum var fullbokade.

Vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna er tillbaka till oss snart igen.

Med vänliga hälsningar

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 mars 2021

Unnderbart hotell med underbar personal som alltid gör allt för att man ska trivas.
Bra priser på alla typer rum för dom allra flesta.
Fräscha och rena rum. Sköna sängar. God frukost.
Rekommenderas och vi kommer garanterat tillbaks hit igen snart.

Datum för vistelsen: mars 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack MariusKri
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla Blomqvist, Guest Services / Front Office på Elite Hotel Ideon, svarade på det här omdömetSvarade 31 maj 2021

Hej Lillen G,

Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme om din vistelse. Din feedback är viktiga verktyg i vår strävan att ständigt bli bättre.

Vad härligt att du hade det bra hos oss, vi ser fram emot att hälsa er välkomna snart igen!

Soliga hälsningar från Lund

Camilla Blomqvist
Receptionschef
Elite Hotel Ideon

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen