Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Service och atmosfär” 5 av 5 bubblor
Omdöme om M.E.A.T.

M.E.A.T.
Rankad som nr 8 av 205 Restauranger i Lund
Certificate of Excellence
Kök: Steakhouse, Grill, Europeiskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Familjer med barn
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Lunch, Leverans, Fullständiga rättigheter, Barnstolar finns tillgängliga, Bokningar, Sittplatser, Serverar alkohol, Avhämtning, Servicepersonal, Anpassat för rullstol
Nivå Skribent
3 omdömen
“Service och atmosfär”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs för 2 veckor sedan

Supertrevlig och proffsig service, mycket smarrigt att välja på i menyn, bra priser och härlig atmosfär. Vill gärna komma tillbaka hit på sommaren och sitta ute på den lilla terrassen. Uppskattar interiörens detaljer som verkligen ger rätt känsla!

Var där i Januari 2017
Till hjälp?
Tack Mari R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

296 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    119
    120
    40
    11
    6
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Kinesiska (förenklad) först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå Skribent
33 omdömen
23 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
“AW med god mat”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs januari 14 2017 från mobil enhet

Vi tog en AW på MEAT och blev inte missnöjda. Snabb och trevlig service, god mat och viner. Vi åt oxkind och den är verkligen att rekommendera.

Var där i Januari 2017
Till hjälp?
Tack Karin J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Lund, Sverige
Nivå Skribent
37 omdömen
31 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 12 hjälpsamhetsröster
“Helt okej.men inget speciellt”
3 av 5 bubblor Omdömet skrevs januari 11 2017 från mobil enhet

Besökte stället med några arbetskamrater. Jag tog hamburgaren, den var god men det var egentligen inget speciellt med den, tyckte den saknade karaktär och hade nog väntat mig lite mer för priset. I övrigt trevlig lokal och trevlig personal

Var där i Januari 2017
Till hjälp?
Tack Erik J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Simrishamn, Sverige
Nivå Skribent
8 omdömen
6 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
“Grabbkväll i oktober 2016”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs januari 3 2017

5 grabbar som har sammankomster varje månad och testar nya matställen. Genuina köttälskare så jag tänkte att vi får prova rest. m.e.a.t i lund.

Vilket klockrent besök, vi hade bokat bord givetvis och servitrisen gav oss utmärkt service hela vistelsen.

Köttet var perfekt tillagat, likaså tillbehören.

Detta kommer garanteras att följas upp med ytterligare besök under 2017.

  • Var där i Oktober 2016
    • 5 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Service
    • 5 av 5 bubblor
      Mat
Till hjälp?
Tack hensjo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
25 omdömen
22 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
“Goda hamurgare”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 25 2016

Skall man äta goda hamburgare
så är det whopper, m.e.a.t och Tugg i Lund
Wopper vet alla hur det smakar och skall man upp en nivå till så är det
m.e.a.t och Tugg som gäller.

  • Var där i September 2016
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Service
    • 4 av 5 bubblor
      Mat
Till hjälp?
Tack Michael K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på M.E.A.T. tittade också på

 
Lund, Skåne län
Lund, Skåne län
 

Besökt M.E.A.T.? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt