Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.
Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Är du ute efter de lägsta hotellpriserna? Då har du kommit till rätt ställe. Vi kontrollerar över 200 webbplatser åt dig.

“Goda hamurgare” 4 av 5 bubblor
Omdöme om M.E.A.T.

M.E.A.T.
Rankad som nr 8 av 205 Restauranger i Lund
Certificate of Excellence
Kök: Steakhouse, Grill, Europeiskt, Svenskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn, Särskilda tillfällen
Middagsalternativ: Middag, Lunch, Sent på kvällen, Leverans, Fullständiga rättigheter, Barnstolar finns tillgängliga, Bokningar, Sittplatser, Serverar alkohol, Avhämtning, Servicepersonal, Anpassat för rullstol
Nivå Skribent
25 omdömen
22 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 8 hjälpsamhetsröster
“Goda hamurgare”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 25 2016

Skall man äta goda hamburgare
så är det whopper, m.e.a.t och Tugg i Lund
Wopper vet alla hur det smakar och skall man upp en nivå till så är det
m.e.a.t och Tugg som gäller.

  • Var där i September 2016
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 5 av 5 bubblor
      Service
    • 4 av 5 bubblor
      Mat
Till hjälp?
Tack Michael K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

296 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    119
    120
    40
    11
    6
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Japanska först
  • Kinesiska (förenklad) först
  • Nederländska först
  • Norska först
  • Portugisiska först
  • Spanska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå Skribent
129 omdömen
79 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 25 hjälpsamhetsröster
“Grym stek”
5 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 17 2016 från mobil enhet

Skön stämning. Helt perfekt stekt köttbit. Goda tillbehör. Rakt igenom en bra upplevelse som rekommenderas varmt

Var där i December 2016
Till hjälp?
Tack peter f
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå Skribent
11 omdömen
11 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Superb hamburgare, goda viner och utmärkta förrätter”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 10 2016 från mobil enhet

God oxfilé. Utmärkt hamburgare. Mycket goda viner, inte minst dessertvinerna. Härliga efterrätter. Med bättre drinkar hade betyget blivit en femma.

Mycket prisvärt!

Var där i December 2016
Till hjälp?
Tack Daniel J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Malmö, Sverige
Nivå Skribent
104 omdömen
61 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 32 hjälpsamhetsröster
“Affärslunch”
4 av 5 bubblor Omdömet skrevs december 6 2016

Åt lunch med en gammal kollega. Dagens för 105:- var hamburgare och pommes. Köttet stekt mycket bra och var mycket gott och saftigt. Ost god. Pommes fantastiska. I vanliga fall äter jag inte pommes men bra här. Serverades med en stark sås och råkostsallad med vinäger i separat skål. Bröd färskt gott till. Bästa burgaren på länge. Finns annars mycket kötträtter så klart men de har jag inte testat. Trevlig atmosfär - ganska litet ställe.

  • Var där i December 2016
    • 4 av 5 bubblor
      Standard
    • 4 av 5 bubblor
      Service
    • 4 av 5 bubblor
      Mat
Till hjälp?
Tack BGJaxelius
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
1 omdöme
common_n_restaurant_reviews_1bd8 3 hjälpsamhetsröster
“Gott men otäcka magkramper”
2 av 5 bubblor Omdömet skrevs november 26 2016 från mobil enhet

Åt lördagslunch här idag med min fästman. Båda två tog "lördagsburgaren" - burgare på högrev i brioche men hemlagade pommes frites. Det smakade gott, fick bra service och viben på M.E.A.T var härlig. Däremot drabbades vi bägge av hemska magkramper någon timme efter måltiden och vi hade inte ätit något annat än lördagslunchen på restaurangen... Tråkigt när ett ställe med så många övriga plus skickar med en kassa magar efter att ha betalt en rätt saftig nota.

Var där i November 2016
Till hjälp?
3 Tack Madelaine S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på M.E.A.T. tittade också på

 
Lund, Skåne län
Lund, Skåne län
 

Besökt M.E.A.T.? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt