“Fantastisk totalupplevelse.”

Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 25 februari 2024 från mobil enhet

Fantastiskt mat rakt igenom alla rätter, en fröjd för ögat och underbara smaker. Upplevelsen blir komplett med den enormt proffsiga och uppmärksamma personalen som alltid fanns till hands.
Restaurangen känns som ett gediget bygge från inredning, via köket och ända ut till serveringspersonalens fingertoppskänsla. Tack för en fin kväll.

Datum för besöket: februari 2024
Tack 921magnusj
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 3 februari 2024

God fisk, men senig o seg ryggbiff.
Vid påpekande svarade servitrisen "så blir det ibland", helt fel svar. Inte prisvärt

Tack lilian184
Omdömet skrevs 30 januari 2024 från mobil enhet

Trevligt ställe mysigt i främre delen vi hamnade i bakre delen vilket inte var lika trevligt, bra lunch pris i övre klassen dock

Borde vara 3,5 i betyg här

1  Tack JHE
Omdömet skrevs 24 januari 2024

Vi åt lunch och blev mycket varmt välkomnade. Vi hade vår valp med oss. Vi hade därför bokat bord och fick därmed ett trevligt bord i en hörna. Några av oss tog dagens, en köttfärslimpa smaksatt med kapris - supergott.
Fisken, Röding, från a la cart var också vällagad.
Service är tipp topp! Hit kommer vi gärna.

• Atmosfär
    • Mat
Tack Anna N
Omdömet skrevs 13 januari 2024 från mobil enhet

Riktigt dåligt tillagad mat, byt ut kocken, inte konstigt att det inte är fullt en lördag.
Åt en seg ” ryggbiff” och Oxfilé Carpaccio gömd under ett lager av isbergssallad.

Tack Barbro W

Resenärer som tittade på Mat & Destillat tittade också på

Besökt Mat & Destillat? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt