Jag bodde här 5 nätter när jag läste en kurs på universitetet. Boendet är "omvandlade" studentkorridorsrum, med en väldigt liten och enkel dusch och som nämnts i andra recensioner, vattenrör som låter väldigt högt. Trägolv i alla rum och korridorer ökar också bullret. Receptionstiderna är väldigt begränsade och när vi kom fram kl 17 på en söndag hade vi en kod för att ta oss in och en annan för att öppna kassaskåpet där våra rumsnycklar låg och väntade på oss. Dock vill jag ge hotellet beröm för att duscharna och rummen var varma, när receptionen var öppen var personalen väldigt trevlig, frukosten var god. Men du kan bo någon annanstans med mycket högre standard på rummen för ungefär samma pris. Det finns en liten studentig cafeteria/pizzeria och en bra stormarknad precis bredvid hotellet. Hotellet ligger ungefär en kvarts promenad från universitetet och ungefär 20 minuter från själva staden. Hotell Sparta ligger dessutom på våning 2 och universitetets pensionat på våning 3, så vitt vi vet är det samma standard på rummen, men pensionatet kostar hälften så mycket!