Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Superb fisksoppa.”

Malmstens Fisk & Kök
Rankad som nr 13 av 261 Restauranger i Lund
Beskrivning: Trevlig restaurang i saluhallen. Bra fiskrätter. Öppet kvällstid. Vinrättigheter. Hyfsade priser.
Restauranginformation
Beskrivning: Trevlig restaurang i saluhallen. Bra fiskrätter. Öppet kvällstid. Vinrättigheter. Hyfsade priser.
Omdömet skrevs 24 april 2021 från mobil enhet

Vi var i Saluhallen och ville prova något nytt. Vi fastnade direkt för Malmstens då det såg trevligt ut och för att de hade en inbjudande meny. Vi provade deras fisksoppa och blev otroligt nöjda. Det ingick vatten, bröd och sallad till priset av 238 kronor för oss båda. Kan verkligen rekommendera.

Datum för besöket: mars 2021
1  Tack Jacksonsweden
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (155)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

610 av 155 omdömen

Omdömet skrevs 9 mars 2020

Fredag 6 mars bestämde vi oss för lunch hos Malmstens fisk i Saluhallen i Lund. Det är en god idé att komma cirka 10 minuter innan de startar lunchserveringen kl 11.30. För de tar inte bordsbokningar till lunchen. Ungefär 11.50 var hela restaurangen fullsmockad. Undra på det! Vi åt en torsk med amandine-potatis, paprika, rostad lök och lite syrad grädde. Ett välsmakande bröd och lite sallad. Allt till 125 kronor. Den rätten skulle betinga ett mycket högre pris på andra ställen. Det finns bara fisk- och skaldjursrätter på menyn. Men de som kommer hit vet det och uppskattar den kosten.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Kaj O
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Trevlig restaurang i Lunds saluhall. Personalen var serviceinriktad och uppmärksam. Deras specialitet, fisksoppa, med aioli smakade mycket bra tillsammans med hembakt bröd. Kommer gärna tillbaka!

Datum för besöket: januari 2020
Tack KarinG1154
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 augusti 2019 från mobil enhet

Supergod dagens spätta med färsk potatis, ärtor och egenfjord remouladsås och mycket trevligt bemötande. Ämnen andra rätter såg goda ut.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack 864marielouiseh
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juli 2019 från mobil enhet

Sicken soppa å dagens fisk som va torsk skulle få Mannerström att gå upp i brygga å nu snackar vi lunch! Lyckas dessutom få min sambo att slurpa i sig ett ostron som hon tyckte va gott! Luncha i Lund = Malmstens Fisk!

Datum för besöket: juli 2019
Tack PastornKramfors
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Malmstens Fisk & Kök tittade också på

Lund, Skåne län
Lund, Skåne län
 
Lund, Skåne län
 

Besökt Malmstens Fisk & Kök? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.