Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kulturen i Lund - kulturhistoriskt museum och friluftsmuseum
Öppet i dag: 10:00 - 17:00
Lunds medeltida och moderna historia: En självguidad ljudturné
5

Kontrollera tillgänglighetVisa fullständig produktinformation
  
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.
Google
Sätt du kan uppleva Kulturen i Lund - kulturhistoriskt museum och friluftsmuseum på
Mer information
Mer information
Omdömen (418)
Filtrera omdömen
418 resultat
Medlemsbetyg
243
141
29
2
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
243
141
29
2
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 418 omdömen
Omdömet skrevs 21 september 2019

Kulturen i Lund visar upp olika utställningar spridda i ett antal hus av varierad ålder och stil. Själva utställningsområdet är intressant i sig och de utställningar vi såg (bland annat Från A till Ö - Bokkulturen, Nasoteket och Fokus Sápmi) var väldesignade och lärorika.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack kajsamn
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 juli 2019

Här finns mycket fint att titta på, alldeles för mycket för en dag. Men allt skulle behöva uppdateras med nyare teknik, det känns väldigt mycket 80-tal.
Riktigt uruselt dessutom att "caféet" hade helt slut på glass, och knappt något annat att erbjuda.
Trots allt definitivt värt ett besök.

Datum för upplevelsen: juli 2019
1  Tack ConnyO1968
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 juli 2019

Imponerande stort friluftsmuseum med historiska byggnader - nedplockade, hittrasnsporterade och återuppbyggna. Dessutom många olika utställningar inomhus och en massa evenemang.

Datum för upplevelsen: januari 2019
Tack Cogsproggle
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 juni 2019

Rymligt och trevligt. Lite väl mycket, hinner inte med att se allt. Saknar information om en del av de utställda föremålen.

Datum för upplevelsen: juni 2019
1  Tack Gnell54
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 juni 2019 från mobil enhet

Vita huset är nu renoverat och de nya utställningarna, som till exempel om modernismen, är riktigt bra. Den om
det medeltida Lund finns kvar och är i princip densamma. Man kan nu besöka de flesta hus på området och det är riktigt fint nu även om det är mindre än Skansen i Stockholm. Härligt att promenera runt och sätta sig på en bänk och njuta av stillheten. På området finns även en nyöppnad servering som är ett bra tillskott. Dyrt, för det kostar 130 kronor, men observera att det blir rabatt med SJ Prio. Ett måste i Lund!

Datum för upplevelsen: juni 2019
Tack fitzbenedict
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen