charlotteo972
Umeå, Sverige

Det var precis enligt förväntan

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 5 dec. 2024
Hotellets favoritomdöme
Bodde här på grund av en konferens. Personalen var trevlig och hjälpsam, frukost och lunchbuffe var fräscha och smakade bra.
Datum för vistelsen: december 2024
5,0 av 5 bubblorRenlighet
5,0 av 5 bubblorService
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Rhode Javerud, OtherScandic Star Lund, svarade på det här omdömet
Svarade 6 dec. 2024
Kära charlotteo972,

Stort tack för det underbara omdömet och feedback! Vi är väldigt glada att du är nöjd med både mat och dryck samt servicen från vår personal.

Hoppas vi ses snart igen!

Med Vänliga Hälsningar
Rebecka
Scandic Star Lund
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
  • Algotels
Omdömen (1 127)
1 127 resultat
611 av 1 127 omdömen
Omdömet skrevs 10 september 2024

IL TRÄFF och hade möte med mina kollegor o missade lite, även missat tåg.jag hade bra med hela, var bra bodde ,miljö även hela vistelse var bra.

Datum för vistelsen: september 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack kifletecle
Rhode Javerud, Annan på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 13 september 2024

Kära kifletecle,

Tack för att du har tagit dig tiden att ge oss ett omdöme! Vi uppskattar verkligen din feedback och beklagar att du missade lite av ditt möte med dina kollegor. Men så härligt att hela vistelsen ändå var bra.

Hoppas vi ses snart igen!

Med Vänliga Hälsningar
Rebecka
Scandic Star Lund

Omdömet skrevs 21 augusti 2024

Jätte trokigt rummet varit inte riktig städat.
Vi varit tre person fick tva muggar .
När vi kommit vi fick info frukost serveras kl 07:00sen när ska jag fråga om extra mugg fick jag ny info frukost serveras från kl 06:00
Om jag inte kommit fram vi ska inte fick deta informatio jätte doligt tycker jag !!
Är ni ändrat frukosten på avgrund som ni fick buss överallt varit info frukost serveras från kl 06:00 vi borde där 17-18/8

Tack 19 672 024
Rhode Javerud, Other på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 22 augusti 2024

Hej 19672024!
Tusen tack för din tid att lämna ett omdöme och en recension. Tack för ett trelvigt samtal innan idag. Er feedback hjälper oss att bli bättre.
Vi ses och hörs igen, välkomna tillbaka!
Med vänlig hälsning Rhode

Omdömet skrevs 17 augusti 2024

Ett fantastiskt Scandichotell. Rent och snyggt med fantastiska rum. Trevlig personal och mysig bar.

En extra eloge och stort tack för fina överraskningen som väntade på rummet. Vid ankomst inför min operation dagen efter så fanns ett handskrivet meddelande som önskade lycka till. Detta åtföljdes av lite snacks och dryck. Världsklass på den.

Tack Jesper K

Hej 614jesperk!

Vad roligt att du uppskattade vår lilla gest och skönt att höra att din operation gick bra. Tusen tack för du delade med dig och tog dig tiden att skriva och lämna ett omdöme.
Varmt välkomna tillbaka men kanske på andra omständigheter. Ha det bäst! Bästa hälsning Rhode

Omdömet skrevs 7 augusti 2024

Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Rhode Javerud, Other på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 8 augusti 2024

Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 4 augusti 2024

Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Rhode Javerud, Annan på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2024