Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bra hotell som hela familjen trivs på. Bra rymliga familjerum med rent o fräscha rum. Bra aktivitet på hotellet för barn med pool och bordtennisbord. Bra lugna allmänutymmen att vistas i. Har varit på detta hotell i vid par tillfällen varje sommar i flera år
Datum för vistelsen: augusti 2024
Resetyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som har skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Rhode Javerud, Other på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömet
Svarade 8 aug. 2024
Hej Seaside35834234501,
Stort tack för ditt fina omdöme om din vistelse hos oss! Det gör oss väldigt glada att du trivdes och vi hoppas att vi ses snart igen.
Med vänliga hälsningar, Charlie Scandic Star Lund
Detta är det subjektiva svaret från en representant för ledningen på hotellet och inte från Tripadvisor LLC eller dess samarbetspartner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga carr012 om Scandic Star Lund
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Rhode Javerud, Annan på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 4 augusti 2024
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Mack0002
Omdömet skrevs 1 augusti 2024
Fråga Mack0002 om Scandic Star Lund
Rapportera svaret som olämpligtTack! Vi uppskattar dina synpunkter.
Detta Scandic är inte som ett ordinarie Scandic, detta är mycket lyxigare bättre, stort luftigt hotell , bartender goda drinkar grym frukost
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga perreolofsson67 om Scandic Star Lund
Tack perreolofsson67
Rhode Javerud, Annan på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 26 juli 2024
Kära perreolofsson67,
Stort tack för det fantastiska omdömet och feedback! Vi är jätteglada att ni har haft en bra vistelse och kunde njuta av goda drinkar i baren.
Hoppas vi ses snart igen!
Bästa Hälsningar Rebecka Scandic Star Lund
FamSHi
Omdömet skrevs 14 juli 2024
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Fråga FamSHi om Scandic Star Lund
Rhode Javerud, Other på Scandic Star Lund, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2024