Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tips för att välja rum:Take a morning walk along the gravel roads and enjoy the beautiful landscape.
Resetyp: Reste som ett par
Rumstips: Room 1 has the benefit of not being accessed directly off the communal dining room. You may experience some noise travel, mainly from the first-floor room above.
Datum för vistelsen: augusti 2014
Läge