Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
106 US$
Se erbjudande
Priceline115 US$
Expedia.com118 US$
Official Hotel115 US$
Hotels.com118 US$
Travelocity118 US$
FindHotel106 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (363)
Filtrera omdömen
363 resultat
Medlemsbetyg
127
127
74
27
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
127
127
74
27
8
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1318 av 363 omdömen
Omdömet skrevs 22 juli 2020 från mobil enhet

Ett hotell där bäst före har passerat. Allt okej men utan att glänsa. Stort plus till det mycket centrala läget. Parkering för bilen gick att hitta alldeles runt hörnet. Överkomligt pris som kanske matchade standarden.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack 512andersk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 25 oktober 2021

Hej

Tusen tack för ert omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!! Det glädjer oss att ni uppskattar vårt centrala läge. Vi håller självklart inte med dig om att bäst före datumet har passerat, tvärtom renoverar vi och förbättrar hotellstandarden varje år. Just nu t ex, efter pandemin som varit den tuffaste tiden för hotellbranschen någonsin, så har vi påbörjat målning av 10 hotellrum.

Mvh
Christofer Eriksson
Ägare, Hotel Concordia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2020 från mobil enhet

Vi bodde i rum 307 (dubbelrum superior) som låg på översta våningen. Stort o mysigt rum med takbjälkar och med både sovrums- och vardagsrumsdel.
Frukosten var jättegod och av bra kvalitet med mycket gott kaffe.
Vi rekommenderar att ni parkerar på Parkskolan, INTE på Färgaren som är mkt dyrare.

Datum för vistelsen: maj 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Elise A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 25 oktober 2021

Hej

Tusen tack för ert fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!! Vi erbjuder numera prisvärda parkeringsplatser i Färgaren.

Mvh
Christofer Eriksson
Ägare, Hotel Concordia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Kan verkligen rekommendera Hotel Concordia. Jag trivdes bra där! Fin takterass där man kan sitta och chilla och läsa eller bara umgås. Fantastiskt bra att kunna låna cykel så att man kan ta sig runt i Lund!

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack Excursion45335401123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 25 oktober 2021

Hej

Tusen tack för ert fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!! Det glädjer oss att ni tyckte om hotellets mysiga takterrass.

Mvh
Christofer Eriksson
Ägare, Hotel Concordia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2020 från mobil enhet

Läget är centralt med endast 10min vandring från Centralstationen i Lund.
Trevlig vandring dit förresten. Trevliga miljöer ser man under denna vandring.

Miljön i hotellet är allt annat än standard o då menar vi på ett positivt sätt.
Lobbyn är placerad där en innergård tidigare fanns som nu är ett atrium.
Det är trevligt

Vårt rum var också det trevligt med riktiga växter i rummet.
Trevligt möblering gav ett hemtrevligt intryck. Avspänt

Frukosten var normal varken plus eller minus. Men helt ok.
Våfflor är alltid plus poäng o denna frukost var inget undantag.

Rekomendabelt hotell som vi kommer att bo på fler gånger helt säkert.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Hassegamma
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 25 oktober 2021

Hej

Tusen tack för ert fina omdöme och varmt välkommen tillbaka till oss!! Tack för att ni nämner att vi har riktiga växter på rummet, detta kostar extra för oss men är värt varenda krona. Så mysigt med levande växter, tycker vi också.

Varmt välkommen tillbaka!

Mvh
Christofer Eriksson
Ägare, Hotel Concordia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 december 2019 från mobil enhet

Centralt men väldigt lungt.
Trevligt bemötande och bra frukost.
Rummet lite slitet. Och badrummet väldigt minimalt men på det stora hela mycket prisvärt och charmigt. Återkommer gärna för en natt men 2 nätter blir nog lite trångt.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 554lennarta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 25 oktober 2021

Hej

Tusen tack för ert fina omdöme, det glädjer oss!

Varmt välkommen tillbaka!

Mvh
Christofer Eriksson
Ägare, Hotel Concordia

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen