Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
241 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-15
Priceline
193 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-15
Boka nu, betala på plats
Official Hotel
178 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com182 US$
travelup.com
Hotels.com182 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (587)
Filtrera omdömen
587 resultat
Medlemsbetyg
236
210
80
34
27
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
236
210
80
34
27
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2530 av 587 omdömen
Omdömet skrevs 7 december 2019 från mobil enhet

Grand Hotel i Lund är i sanning en institution där historien sitter i väggarna. Dessvärre förefaller krögaren tro att detta räcker för att gästerna ska strömma till. Vi har under flera år i rad avnjutit Grands julbord och varit mer än nöjda. Det här året var det däremot en stor besvikelse. Det där lilla extra som man förväntar sig av Grands väl tilltagna prislapp saknades med besked. Att Grand dessutom inte ens hade lutfisk på julbordet utan att man var tvungen att betala extra för detta var ett verkligt bottennapp. Det saknades också både rullsylta och pressylta. Ålen är utrangerad sedan länge. Nej, nästa år struntar vi i Grand och äter julbordet på annan plats. Skärpning Grand!

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack smamasolobe
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionschef på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 9 december 2019

Hej,
Tack för ditt omdöme. Vi är alltid tacksamma för konstruktiv kritik, det är så vi förbättrar oss. Önskar att höra mer om er upplevelse per telefon. Om ni inte önskar skriva era kontaktuppgifter här så ber jag dig kontakta vår Gastronomiskt ansvarige Martin Hansen på 046-2806483 eller martin.hansen@grandilund.se

Med vänliga hälsningar
Charlotta Persson
Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 december 2019 från mobil enhet

Jättefint rum i ”tornrummet”. Med ett så fint rum är det konstigt att det inte fanns så enkla saker som två krokar för de mindre handdukarna nära tvättstället och en hylla i duschen för att ställa ifrån sig olika hår- och duschprodukter. Lite hård sängkant i trä. Men annars allt anrikt och trevligt.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste som ett par
2  Tack anma774
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionist på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 2 december 2019

Hej,

Tack för dina fina ord och tack för din feedback, det är sånt vi uppskattar.
Vi ska genast se över detta med vår husfru och inredare.

Tack igen och fortsatt fin vecka!

Maria Andersson
Receptionen
Grand Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 november 2019 från mobil enhet

Det är sällan jag bor på så fina hotell. När det är sällan så uppskattar man det kanske mer.

Rummen är fina, maten superb, trevlig och kunnig personal.

Det som drar ner är gymmet. Det var rent ut sagt dåligt. Trasiga eller gamla grejer. Synd på annars nästan perfekt inrättning.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack Peter S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionen på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2019

Hej,

Först och främst så vill jag tacka för den feedback ni lämnat. Feedback likt denna värdesätter vi och de fina orden som ni skriver blir vi väldigt glada av.

Vi ska se över vårt gym igen.

Önskar dig en fin helg!

Maria Andersson
Receptionen
Grand Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2019 från mobil enhet

Grand i Lund är ett trevligt hotell som håller en bra klass.
Vissa ytor och detaljer är slitna och skulle må bra av en renovering men det är absolut inget som stör. Snarare att det smälter in i det klassiska och anrika.

Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående.
Servicen att de putsar dina skor om du lägger dem i en låda utanför dörren innan midnatt är en så uppskattat!

God frukost!

På minussidan;

Jag gillade inte träramen runt sängen. Det gör ont på baksidan av benen när man sätter sig på sängkanten!

Det är rejält lyhört. När tågen passerar hörs det väl. Det är även lyhört mellan rum och våningar. Pågår ett event på ett våningsplan hörs detta och folksorlet väldigt väl in till rummet.

Ventilationen är inte den bästa. Inte heller kökets ventilation. Steks det strömming så sprider sig lukten frikostigt.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack HelenaK1205
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionen på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2019

Hej,

Först och främst så vill jag tacka för den feedback ni lämnat. Feedback likt denna värdesätter vi. Det är väldigt tråkigt att höra att er upplevelse av Grand inte nådde era förväntningar.

Vi ska se över detta som du nämner!

Vi önskar er en fin helg och hoppas att vi får möjlighet att välkomna er vid ett annat tillfälle!

Maria Andersson
Receptionen
Grand Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2019 från mobil enhet

Fräscht rum och badrum. Trevlig personal. God frukost med våfflor och hjortron sylt. Mkt vacker miljö i klassisk stil. Centralt läge i Lund gångavstånd till centralstationen. Enda negativt är att rummet inte hade luftkonditionering, kan dock öppna fönstret i rummet.

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack PGDStockholm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionen på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 29 november 2019

Hej,

Tack för din recension! Fina ord och bra feedback angående luftkonditionering.
Detta är något vi jobbar på!

Önskar er en fin helg!

Maria
Receptionen
Grand Hotel

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen