Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (492)
Filtrera omdömen
492 resultat
Medlemsbetyg
206
181
66
26
13
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
206
181
66
26
13
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 492 omdömen
Omdömet skrevs 29 september 2018 från mobil enhet

Blev intresserad av att tillbringa en natt på detta hotell med bra läge vid centralen, kultur, parker, shopping mm.
Önskade ett rum högt upp vilket jag också fick men i beskrivningen stod det nyrenoverade rum vilket inte stämde. Väldigt slitet...
Sov iallafall bra i den sköna sängen o bra att det gick att öppna fönstret.

Bra frukostutbud som åts på fint dukade bord.

Det spreds en märklig doft i korridoren på våning fyra.. unket.
Städningen på rummet var ok förutom att man glömt tömma hinken med skräp i badrummet efter förra gästen.
Tycker också utcheckningspersonalen inte visade sig vara speciellt serviceminded.
Tyvärr... hotellet levde nog inte upp till mina förväntningar.

Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack 853Mimmi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Receptionist på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade för 2 veckor sedan

Hej,

Stort tack för ditt omdöme! Tråkigt att din vistelse inte levde upp till förväntningarna och att du inte gillade ditt rum. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse och tar åt oss dina ord.

Det gläder mig att du sov gott och gillade frukostbuffén!

Du är varmt välkommen att kontakta oss i receptionen för att berätta mer om din vistelse. info@grandilund.se
Ange gärna mig som ATT.

Jag önskar dig en fin dag!

Med vänliga hälsningar,
Katarina Rosberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2018

Trevligt nyrenoverat rum som förde tankarna till Paris. Utsikt mot torget och parken. Sköna sängar och utmärkt frukost. Originellt att duschrum och toalett var i separata utrymmen , men praktiskt. Magnifik entré till hotellet

Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Tjosan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Hotelldirektör på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2018

Kära Tjosan,

Tackar allra ödmjukast för trevlig recension.

Det gläder oss verkligen.

Hjärtligt välkommen åter!

Med vänlig hälsning
Mattias Lindberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2018

Det gamla anrika hotellet är familjeägt och ingår inte i någon kedja. Entrén lovar lyx med den röda mattan och lyxigt är det också. Fina och eleganta rum med hög klass på varorna i rummets minibar samt lokala snacks från regionen. Egenvårdsprodukter från Rituals i badrummet. Frukostbuffén är bland den bästa jag har ätit, här finns verkligen allt och mer därtill. Borden har vita dukar och servicen är förstklassig. Bo här om du vill unna dig något extra. Det enda jag kan klaga på är ventilationen, rummen var väldigt varma, men jag hörde att renovering av detta pågår. Jag skulle också ha önskat vägguttag vid sängen, något som äldre hotell ofta saknar.

Rumstips: Rummen mot innergården har inte så fin utsikt och man kan bli störd av personal som sitter där och pratar i telefonen.
Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack Karina G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Hotelldirektör på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2018

Kära gäst,

Tusen tack för vänliga ord.

Hjärtligt välkomna åter!

Med vänlig hälsning
Mattias Lindberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2018 från mobil enhet

Firade min sextioårsdag på detta anrika hotell. Välstädat, bra service och uppmärksamhet från personalen. Liten present på rummet också väldigt trevligt. Gillar detta hotell sedan länge och efter utbyggnaden kändes det ännu bättre.
Nu var det fruktansvärt varmt den dagen vi var där vilket gjorde att sömnen blev si och så. Frukosten var som vanligt okej men 2 saker störde mig liten . Smutsiga bestick samt kladd på armstödet på stolen i matsalen. Trist men men jag gillar verkligen hotellet och kommer så klart tillbaka. Små detaljer som säkert går att lösa med lite bättre koll på helheten.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 554lennarta
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Hotelldirektör på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2018

Kära gäst,

Tusen tack för trevlig recension.

Vi tar åt oss av detaljerna som störde och ska göra allt för att de inte upprepas.

Hjärtligt välkommen åter!

Med vänlig hälsning
Mattias Lindberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2018 från mobil enhet

Sovit sämst på flera år. Fint anrikt hotell men jag skulle gissa att vi hade 30 grader på rummet. Ingen fläkt, ingen ventilation och buller utanför rummet. Varför säger man inte att rummet ni kommer hyra är väldigt varmt när vi gör bokningsförfrågan? Allt blir så mycket värre att upptäcka brister själv.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Jakob_per
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GrandHoteLund, Hotelldirektör på Grand Hotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 20 augusti 2018

Kära gäst,

Jag kan bara be så mycket om ursäkt. Vi har brustit här och vi tar med oss detta som lärdom när det kommer till information vid bokningstillfället.

Det har varit extremt varmt och extrem väder för oss alla och det har inte varit så lätt, tyvärr.

Vi kommer som följd av denna sommar påbörja vårt projekt i september med att se över hela vårt ventilationssystem. Givetvis skall det vara bekvämt att sova.

Hör gärna av dig,

Med vänlig hälsning
Mattias Lindberg

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen