idakmadolfsson

Ida

Omdöme om Motel L Lund
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 2 sep. 2024
Jättebra service, fint rum och fina lokaler. Bra utbud för allergiker vid frukost. Fräscht och gott. Trevlig personal.
Resetyp: Reste med familjen
4,0 av 5 bubblorSovkvalitet
Motel L, Guest Services / Front OfficeMotel L Lund, svarade på det här omdömet
Svarade 8 sep. 2024
Hej Ida,

Tack så jättemycket för denna fantastiska review.
Vi är väldigt glada att ni har haft det bra hos oss!

Det skulle vara kul att få välkomna er tillbaka till oss i framtiden!

//Motel L Lund
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
  • Algotels
    888 kr
2.2 km från Motel L Lund
Visa fler hotell i Lund
Omdömet skrevs 2 september 2024

Kanonservice av trevlig personal. En riktig ”höjdare” är skybaren på våning 12 och frukosten på morgonen!

• Restyp: Reste ensam
Tack Explorer68561567619
Motel L, Guest Services / Front Office på Motel L Lund, svarade på det här omdömetSvarade för 5 veckor sedan

Hej,

Tack så mycket för dom fina orden.

Hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen.

Ha en fortsatt underbar dag!
Cornelia

Omdömet skrevs 23 augusti 2024

Bra ställe för en natt i Lund. Små rum men tillräckligt för en övernattning. Vi hade hund med och kände oss mycket välkomna med den. Ligger inte så centralt vilket inte gjorde oss något. Få parkeringsplatser gör att det ofta är fullt om man kommer lite sent.

Tack travelerX5793OP
Motel L, Guest Services / Front Office på Motel L Lund, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2024

Hej,

Tack för att du har bott hos oss och att du har tagit dig tiden att betygsätta hotellet online. Det uppskattar vi verkligen!

Vi blir glada över att höra att ni har haft en bra vistelse hos oss. Roligt att ni tog med er hunden också.

Omdömet skrevs 19 augusti 2024

Sköna sängar. Fräscht och fint. Ganska litet rum men det spelar ingen roll när man bara ska sova där. Läget passade oss bra då vi skulle på fest i närheten, dock inte så centralt om man vill in o stan. Väldigt prisvärt!

Tack UffeP73
Motel L, Guest Services / Front Office på Motel L Lund, svarade på det här omdömetSvarade 23 augusti 2024

Hej Uffe,

Vi blir glada över att höra att du har haft en bra vistelse hos oss.

Omdömet skrevs 18 augusti 2024

Fräscht hotell, suverän frukost och mycket bra komfort! Trevlig skybar, charkbrickan rekommenderas varmt!

• Restyp: Reste med familjen
Tack Modernatur

Hej,

Vi blir glada över att höra att du har haft en bra vistelse hos oss och att frukosten blev uppskattad. Vad roligt att dy tyckte om charkbrickan.

Omdömet skrevs 14 augusti 2024 från mobil enhet

Bodde inte på hotellet men käkade i Sky-baren. Så jäkla trevligt och vilken underbar utsikt över Lund och bron till Köpenhamn. Maten var god och väldigt prisvärd. Och för att tippa alltihop är killen i baren som ”gör allt” både trevlig och familjär, tar sig tid att prata trots att han är ensam med alla sysslor. Rekommenderar detta varmt😊

Tack Hanna K
Motel L, Guest Services / Front Office på Motel L Lund, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2024

Hej Hanna!

Det är otroligt härligt att höra att ni haft en så trevlig vistelse i Skybaren! Det gör oss väldigt glada och jag kommer givetvis föra vidare det till mina kollegor. Vi önskar er ett varmt välkommen tillbaka till oss igen!