Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Priceline
153 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-19
Ingen förskottsbetalning krävs
Booking.com
153 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-19
Ingen förskottsbetalning krävs
Expedia.com
154 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-19
Ingen förskottsbetalning krävs
Hotels.com154 US$
Travelocity154 US$
ZenHotels.com159 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (729)
Filtrera omdömen
730 resultat
Medlemsbetyg
428
226
53
18
5
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
428
226
53
18
5
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 730 omdömen
Omdömet skrevs 7 juni 2022

Bra hotell med trevlig och hjälpsam personal. God frukost och middag på hotellet. Rena rum och jättefint nytt gym med spa. Ligger en stunds promenad till centrala delarna av Lund. Var där med min dotter och vi hade en trevlig helg tillsammans. Kan varmt rekommendera detta hotell till vänner och bekanta.

Datum för vistelsen: juni 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack vic2riastrand
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 6 juni 2022 från mobil enhet

Trevlig personal, ett rum som var något för varmt men i övrigt har det man förväntar sig. Tvn är en samsung smarttv av den äldre versionen men har inte Chromecast vad jag kunde förstå. Däremot Netflix, HBO, Viaplayapp fanns installerad. Men glöm inte att logga ur. Märkte att tidigare gäst inte gjort det

Frukost var god men inget som sticker ut. Det serveras måltid på kvällen men var inget jag har provat. Det jag uppfattade var att SIA-glass går att få som efterrätt.

Sängen i superior var okej och att föredra före standardeummet då en kollega nämnde det var en smalare säng.

Det jag saknade var knappt vid sängen för att släcka belysningen i rummet.

Rumstips: Parkering finns men kan vara fullt på kvällen.
Datum för vistelsen: juni 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack Voyage44678769598
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 18 januari 2022 från mobil enhet

Okej hotell, något slitet och själlöst inredningsmässigtctrots att de har svensk design och konst här och där. Trevlig personal. Obekväm säng. Dåligt läge. Mycket trevlig kvällsmat - som ingår, även eftermiddagsfika. Extra bonus - glassbuffen efter kvällsmaten. Minus - inget skohorn på rummet.

Rumstips: Ibland ingår spa, kolla upp med hotellet i förväg.
Datum för vistelsen: januari 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack sara_K5041BM
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 29 september 2021 från mobil enhet

Först det som hamnar på minuskontot: trots att vi beställt dubbelsäng fick vi två enkelsängar (även om de var lite bredare än standard), det framkom inte vid bokning. Rummet i sig var rätt stort men såg tråkig ut, kunde gjorts trevligare/mer ombonat.

Men förutom detta så var det fräscht och badrummet var fint. Trevlig personal och helt ok frukost och middag som båda ingick. Fint i foajén och inte alls trångt någonstans, det gick lätt att hålla avstånd till andra gäster. Det bästa var spaavdelningen med härlig bubbelpool, jätteuppskattat! Om vi återkommer utan barn så skulle vi absolut kunna tänka oss att välja Planetstaden igen, främst för tillgången till spadelen.

Datum för vistelsen: september 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Smultronsoda
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 juli 2021

Incheckning var snabb, trevlig personal, OK och rena rum, lätt kvällsmål överraskande god, en av bästa Spa avdelningar som vi har besökt, man ska tänka på att det ingår inga massage eller tjänster nu under Corona men bassängen och bubbelbad på hotellet får 5 av 5 i betyg. Fantastiskt utsikt från bassängen och bastu. Frukost var OK där det ingick allt det vanliga från bacon till yogurt med massa gott tillbehör, gott kaffe tillgänglig hela tiden. Hade varit önskvärt ett par badtofflor och badrock på rummet men det går att hyra i receptionen.
Helt klart värd flera besök !

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack 818dejans
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen