Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“fantastisk upplevelse”
Omdöme om Hypoteket

Hypoteket
Rankad som nr 11 av 261 Restauranger i Lund
Restauranginformation
Omdömet skrevs 23 november 2023

fantastisk upplevelse att äta middag i en så klassisk byggnad med vänner från sportklubben. ett av de bästa julborden.

Datum för besöket: november 2023
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack KingSunSha
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (49)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

711 av 49 omdömen

Omdömet skrevs 23 november 2023

Vi var här på julbord. Det var det mest omfattande och varierande julbord jag ätit, med gott om vegetariska alternativ. Hög kvalitet, mysiga lokaler, trevlig personal som verkligen sätter stämningen rätt!

Datum för besöket: november 2023
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Martin G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 november 2023

Hypoteket bjuder på ett otroligt vackert och smakrikt julbord och får en verkligen att känna sig välkommen när man går in genom dörren. Att sedan få körsång under kvällen var ju pricken över i. Fantastiskt! Hit kommer jag igen.

Datum för besöket: november 2023
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Christine I
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 22 november 2023

Världsklass 🙏🙏
Mycket fint mottagande,
Väl utbildad personal med god kunskap,
Super service och super mat!!

Datum för besöket: november 2023
Tack pierrew576
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 4 oktober 2023

En fantastisk oas mitt i Lund som känns kontinental med ett utsökt kök och bästa service 🤩
Vacker miljö som tar oss med till ett venetianskt palats !

Datum för besöket: oktober 2023
Tack Katarina G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Hypoteket tittade också på

 
Lund, Skåne län
 

Besökt Hypoteket? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.