Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
130 US$
Se erbjudande
Expedia.com135 US$
Hotels.com135 US$
Travelocity135 US$
Trip.com147 US$
Orbitz.com135 US$
eDreams130 US$
Visa alla 11 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (218)
Filtrera omdömen
218 resultat
Medlemsbetyg
98
94
15
8
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
98
94
15
8
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 218 omdömen
Omdömet skrevs 18 oktober 2020

Detta lägenhetshotell med självhushållsmöjlighet ligger mitt i Lund. Ett Coop ligger i samma kvarter så maten inhandlas lättas där. Mängder av restauranger och barer i närheten. 10 minuters promenad från Lunds Centralstation. Snyggt och rent till ett bra pris. Dörrkod skickas ankomstdagen så helt nyckelfritt, ingen portier. Städning sker veckovis och vid utcheckning. Dyr publik parkering på taket, finns billigare vid AFs studenthus runt om i staden.

Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Rum
    • Renlighet
Tack eghdf
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020

Vi bodde här en natt och valde hotellet för att det var prisvärt och för att det inte fanns så många alternativ när vi bokade. Familjerummet vi bodde i var rymligt och fräscht med två enkelsängar och en bäddsoffa. Bäddsoffan kanske funkar som säng för yngre barn som inte väger så mycket men för våra tonåringar var den inte speciellt bekväm. Pga corona fanns ingen personal på hotellet men det fanns ett journummer att ringa om det skulle vara något. Hotellet kändes väldigt tomt men jag tror att det var fler än vi där.
Gymmet behöver definivt uppdateras! Det var ett litet trångt rum med en stegmaskin, en trasig gymboll och några vikter. När man använde stegmaskinen slog man huvudet i takplattorna för att taket var så lågt.
Hotellet ligger väldigt centralt i Lund med gångavstånd till det mesta men det var svårt med parkering och väldigt dyrt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
2  Tack rasalex
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juni 2020 från mobil enhet

Vi hade bokat för en tre nätter lång vistelse men det visade sig snabbt efter att vi kommit till rummet att vi bokat fel rumstyp för 4 personer. Kundservice som endast finns via telefon var väldigt hjälpsamma och vi fick avboka (hade avbeställningsskydd) utan avdrag.

Detta är vi väldigt tacksamma för, en snabb titt i rummet så såg vi hur smutsigt det var. Dåligt städat och jag hade aldrig kunnat förvara matvaror i den kylen. Trist, vi har fler resor planerade till Lund i sommar och tanken på lägenhetshotell lockade verkligen med barn.

Datum för vistelsen: juni 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack Johanna H
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 12 mars 2020

Hotellet är relativt enkelt men har perfekt läge mitt i stan. Stora rymliga lägenheter med bekväma sängar. Eftersom man får koden till sitt rum i mobilen blir in- och utcheckning extremt smidig. Enkel men välsmakande frukost. Städningen av rummet kunde varit något bättre, i övrigt finns inget att klaga på. Sammantaget så är detta ett mycket prisvärt boende.

Datum för vistelsen: mars 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Michael G
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 1 september 2019 från mobil enhet

Plus: Snygga, bekväma och rymliga rum. Centralt, 100 m till närmaste affär. Praktiskt med eget kökspentry. Minus: Ingen luftkonditionering, var så varmt på rummet att jag fick sova med fönstret på vid gavel. På tok för dyr parkering!

Datum för vistelsen: september 2019
Restyp: Reste i arbetet
2  Tack 73lukav
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
ForenomAparthotelLun, Host på Forenom Aparthotel Lund, svarade på det här omdömetSvarade 5 september 2019

Hej Lukav!

Tack så mycket för att du tog dig tid att lämna lite feedback om din vistelse.
Det hjälper oss att utveckla vår produkt till att bli ännu bättre.
Härligt att du fick användning för vårt praktiska kökspentry och att rummen i allmänhet fungerade bra.
De varma somrarna har tyvärr blivit en ordentlig utmaning för oss men vi försöker kämpa emot detta genom att köpa in stora bordsfläktar. Jag hoppas att du fick möjligheten att låna en sådan.
Vi håller absolut med om att parkering i Lund är himla dyrt. Vi önskar att vi hade en egen parkering som vi kunde hjälpa våra gäster med ett billigt ställe att ställa bilen på. Tyvärr gör vårt centrala läge att det ej är möjligt.
Däremot har vi gjort en deal med den allmänna parkeringen på baksidan så att vi iallafall kan erbjuda rabatterade dygnsbiljetter till våra gäster.
Vi hjälper dig mer än gärna med en sådan under din nästa vistelse.

Varmt välkommen tillbaka till oss på Forenom!

Vänligen,
Olivia Bröddén
Guest Service Representative

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen