De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com109 US$
Hotels.com109 US$
Priceline109 US$
Travelocity109 US$
Orbitz.com109 US$
Tripadvisor109 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 30 januari 2023

Hotell Oskar var mycket trevligt och hus och plats jättemysigt mitt i dom gamla stadskvarteren! Frukosten mycket god och personalen jättetrevlig! Det enda som störde oss var att värmen på elementen inte fungerade, eftersom vädret var ganska kallt. Men med hjälp av ett extra element blev det skapligt varmt i rummen. Annars vore betyget 5! Vi kommer gärna tillbaka!

Datum för vistelsen: januari 2023
Tack 66gunillas
Omdömet skrevs 5 januari 2023 från mobil enhet

Jätte trevligt ställe, rent , fint och vänligt. Man märker att ägarna bryr sig om både hotell och gäster. Allt fungerade jätte smidigt , det fanns te och kaffe dygnet runt och frukosten på creperiet runt hörnet var toppen. Så högst betyg till Hotell Oscar

Datum för vistelsen: januari 2023
Restyp: Reste ensam
Tack stockholmstockholm67
Omdömet skrevs 8 december 2022

Kanske något lyhört. Man hörde precis vad grannarna gjorde. Då vi var ett nyförälskat par så kanske det var lite väl tunna väggar. Behövdes fler handdukar. Annars ett utmärkt Hotel. Frukosten var fantastisk!

Datum för vistelsen: december 2022
Tack mariepO721BJ
Omdömet skrevs 16 november 2022 från mobil enhet

Sköna sängar. Det var ett mycket tRevligt och lite ovanligt hotell. Frukosten var god och det fanns mycket att välja på i creperiet runt hörnet. Hotell hade ett centralt läge. Nära till station och i centrala Lund. Smidig in och utcheckning. Bor gärna där igen!

Datum för vistelsen: november 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack MaximilianSweden
Omdömet skrevs 12 oktober 2022

Mysigt, flexibelt, bra hotell mitt i stan. Lugn gata, ingen störande trafik i närheten. Mycket nära tågstationen. Flexibel in- och utcheckning. Frukost runt hörnet på ett café, väldigt mysig atmosfär.

Datum för vistelsen: oktober 2022
  • Restyp: Reste i arbetet