Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
128 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Boka nu, betala på plats
Priceline
128 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Expedia.com
128 US$
122 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Boka nu, betala på plats
Hotels.com122 US$
FindHotel122 US$
eDreams128 US$
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (395)
Filtrera omdömen
395 resultat
Medlemsbetyg
235
132
18
6
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
235
132
18
6
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 395 omdömen
Omdömet skrevs 2 november 2020

Så smidigt att bo mitt i stan och ändå få ett lugn för en god natts sömn. Rent o fräscht och en skön säng. Tänk om man kan komma tillbaka till sommaren eller våren och njuta av innergåden, nu var det duggregn o mörker... Frukosten finns om hörnet och är toppen! Lagom mycket att välja på och allt var gott. Bäst var ägg o champinjoner!

Datum för vistelsen: oktober 2020
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Lavendelmia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2020 från mobil enhet

Trevligt fräscht litet hotell mitt i stan. God frukost i mysig miljö hos närliggande creperi ingick i priset. Ett litet minus är att dubbelsängarna var väldigt smala, skulle tro 140 cm. Hade även ett enkelrum här var sängen bra. Enkelt förfarande för in- och utcheckning.

Datum för vistelsen: oktober 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack 132ingelan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 september 2020

Perfekt - centralt läge, välskött och personligt! Något för dig som uppskattar skön säng och sparsmakat inredda rum som funkar bra för både sömn och arbete. Frukost på Creperiet med trevlig personal även där.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Majken1952
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2020 från mobil enhet

Mycket trevligt och personligt hotell i gammalt hus i centrum. Fin utsikt från rummet mot mysig innergård dit man kan ta med fika från pentry. Skön säng, rent och snyggt. Frukosten på Creperiet runt hörnet var mycket god och i trevlig miljö.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste ensam
Tack marjukkah2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Hotell Oskar har ett perfekt läge mitt i stan',nära sevärdheter och shopping, charmig kvartersatmosfär, fräscha moderna rum, sköna sängar. Frukosten var fantastisk på caféet i närheten likaså servicen.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 360elisabetht
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen