Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
128 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Boka nu, betala på plats
Priceline
128 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Expedia.com
128 US$
122 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-13
Boka nu, betala på plats
Hotels.com122 US$
CheapTickets122 US$
FindHotel122 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (395)
Filtrera omdömen
395 resultat
Medlemsbetyg
235
132
18
6
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
235
132
18
6
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 395 omdömen
Omdömet skrevs 24 augusti 2020

Hotell Oskar har ett perfekt läge mitt i stan',nära sevärdheter och shopping, charmig kvartersatmosfär, fräscha moderna rum, sköna sängar. Frukosten var fantastisk på caféet i närheten likaså servicen.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack 360elisabetht
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2020

Mysigt, fräscht litet hotell mitt i Lund. Sparsmakat och snyggt inrett rum. Enkelt och smidigt med check-in och -ut. God frukost på mysigt café runt hörnet. Hade rum på övervåningen och stördes inte nämnvärt av oväsen från utelivet. Bra pris för boende i centralt läge. Kommer säkert att boka igen.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack 283malinp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2020

Litet mysigt och välskött hotell, mycket centralt och nära stationen. Gårdshuset men rum rum mot trädgården gav fin känsla. Härlig frukost på det trevliga creperiet 50 meter bort. Mycket lågt pris i förhållande till boendets kvalitet.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack bjornrunmarker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

Fantastiskt läge, underbar fasad, oerhört fräscht rum, obeskrivligt sköna lakan, kontinental frukostkänsla och smidig administration! Badrummet höll inte lika hög standard men det hade inte så stor betydelse.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack M9404HCannam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2020 från mobil enhet

Hotellet är ett mysigt äldre hus med mycket hög standard invändigt. Badrummet är fräscht och modernt. Mycket nära till allt i Lund, bra drinkar finns på Grand Hotell. Frukosten är grym på Creperiet som ligger 30sek från hotellet.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack h0lmlunds
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen