Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (391)
Filtrera omdömen
391 resultat
Medlemsbetyg
233
130
18
6
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
233
130
18
6
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 391 omdömen
Omdömet skrevs 16 mars 2020 från mobil enhet

Hotellet är ett mysigt äldre hus med mycket hög standard invändigt. Badrummet är fräscht och modernt. Mycket nära till allt i Lund, bra drinkar finns på Grand Hotell. Frukosten är grym på Creperiet som ligger 30sek från hotellet.

Datum för vistelsen: mars 2020
Restyp: Reste i arbetet
Tack h0lmlunds
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 mars 2020

Detta är ett lite mysigt hotel, men snygg inredning bra service, kanonfrukost och nära till tåget. Tydlig instruktion vid incheckning samt att hotellet låg centralt, men ändå tyst och stilla. Rummet var rent och snyggt

Datum för vistelsen: mars 2020
Tack familjennygren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2020

Oskar är ett jättefint hotell, fräscht, bekvämt, enkelt men välutrustat och centralt placerat! Mysig frukost som serverades på det närliggande Creperiet och bra service innan och efter vistelsen. Rekommenderas!

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Guide405737
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 februari 2020

Mycket centralt läge, mysigt hotell, fräscha trevliga rum och mycket bra pris. Nära till stationen vilket var ett plus för oss. Trevlig, smidig och snabb kontakt vid bokning och frågor. Rekommenderas varmt!

Datum för vistelsen: februari 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack AnnaSkoglund2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 februari 2020

Mysigt och fräscht. Dessutom en fin innergård att dricka kaffe på. Bra pris också jämfört med övriga hotell inne i Lund. Eftersom det är receptionsfritt gick allting supersmidigt gällande in- och utcheckning.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack thomassW7848OT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen