Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (391)
Filtrera omdömen
391 resultat
Medlemsbetyg
233
130
18
6
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
233
130
18
6
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
8994 av 391 omdömen
Omdömet skrevs 1 juli 2015

Härligt ställe, få rum, trädgård och mitt i stan. Fast lugnt och tyst ändå. Rummen var fräscha. sängarna sköna. Trädgårdens grönska, med lite leksaker för barnen. Sittplatser att bara vara i och njuta av livet. Vad kan man mer begära. Glöm inte frukosten runt hörnet. Kanonmysigt ställe med trevlig personal.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Varbergsborna
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2015

Vi är jättenöjda! Bodde i ett av trädgårdsrummen, så fräscht och trevligt inrett, med härlig utsikt över den lilla trädgården, fin dusch och sköna sängar, tyst och lugnt.
Frukosten på Café Oskar var helt underbar!
Mycket trevlig personal som var serviceminded och gärna delade med sig av tips.
Toppen att kunna ta en kopp kaffe i köket, tidningar och böcker fanns att låna.

Datum för vistelsen: juni 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Inger A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juni 2015 från mobil enhet

Mycket bra litet hotell, rekommenderas, frukost på caféet runt hörnet men det gjorde inget alls, var väldigt trevligt. Hotellet är så centralt man kan önska sig, parkering finns att få relativt nära i parkeringshus, mycket bra alternativ. Vi kommer att boka detta hotell vid nästa besök i Lund.

Datum för vistelsen: juni 2015
Restyp: Reste som ett par
2  Tack annsofiz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 maj 2015 från mobil enhet

Fint hotell med bra läge i centrum. Ligger an en trafikerad gata med cyklister och fotgängare dock med öronproppar och halv öppna fönster klarar man sig. Mkt rekommenderad. Frukost serveras på en mysig fik med underbar personal. God frukost. God bröd och ost mm.
Mkt sköna sängar med mysiga täcken.

Datum för vistelsen: maj 2015
2  Tack Arhza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2015

Det är ett sådant här hotell man vill ha när man är ute på affärsresa; väl fungerande internet, hög kvalitet på sängar och sängkläder, samt en frukost som hade allt man kunde önska. Kommer gärna tillbaka igen.

Datum för vistelsen: februari 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
4  Tack MiamiTrotter
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen