Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
107 US$
Se erbjudande
Expedia.com107 US$
Hotels.com107 US$
Priceline107 US$
eDreams107 US$
CheapTickets107 US$
Trip.com115 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (117)
Filtrera omdömen
117 resultat
Medlemsbetyg
22
43
34
15
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
22
43
34
15
3
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 117 omdömen
Omdömet skrevs 1 november 2020

Inget superfint hotell men å andra sidan betalar man inte så mycket. Rummet var mysigt, toaletten lite liten. Ett trappa upp utan hiss. Coronaanpassad frukost där man kan beställa matpåse att hämta. Trevlig pub i botten. Gratis parkering utanför. Bra läge. Hade kunnat bo där igen.

Datum för vistelsen: oktober 2020
1  Tack MissEva73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 september 2020

Svårt att rekommendera detta hotell då det luktade illa och den otrevliga känsla man fick då man gick till rummet! En heltäckningsmatta full av fläckar och illa luktande.. nä usch.. inget trevlig upplevelse alls.

Datum för vistelsen: september 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
Tack robertV8642BW
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2020

Besökte detta hotell under tre nätter i augusti 2020. Trevlig personal vill verkligen att vi skulle trivas.
Vi åkte med ett paket så vi hade halvpension på hotellet. Bra frukost och jättebra mat på kvällen. Rummen ganska stora och bra möblerade. Lite sliten miljö men trots att det låg en krog i samma hus så var det väldigt lugnt uppe på rummet.
Boka gärna rum mot baksidan om det är möjligt.

Datum för vistelsen: augusti 2020
    • Standard
    • Läge
    • Service
3  Tack bossejosef
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juli 2020 från mobil enhet

Bokade rum för två, fick visserligen en litet rum med sliten säng i hängmatteform, rummet var bäddat o med handdukar för en person som åtgärdades snabbt. Badrummet var nyrenoverat, men var oerhört litet med en dörr som gnisslade så hela hotellet vaknade.
Ett stort plus för trevlig personal o baren har bra sortiment, dock maten något för salt.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste som ett par
1  Tack peterhQ2755ZO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2020

Vi har bedömt detta hotell fyra gånger och har alltid varit mycket nöjda. Trevlig atmosfär, enkelt och bra placerat i stan. Vi kommer säkert tillbaka hit igen, det finns egentligen inte mycket att klaga på.

Datum för vistelsen: februari 2020
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Elite Hotels of Sweden
1  Tack danielT5322OT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen