Riktigt sunkigt, fönster ut mot hotellets egna rökruta på en minimal innergård. dammtrådar i taket över sänghuvudet, silverfiskar och gammalt äckligt smuts i badrum. Obemannad reception stora delar av dygnet. Skulle informera om hur mitt rum såg ut men det var tomt, fanns ett journummer som jag inte visste om men vet inte riktigt vad som hade lubbats göra på plats. Fick information om att det rummet jag bodde i var ett nyligen uppiffat rum. Syntes inte. Ville bli kompenserad för en av mina två nätter pga undermåligt rum för ett ganska högt pris. Men hotellet var ganska norchalant i sitt svar när jag mejlade, låtsades inte förstå vad jag menade trots skickade bilder och ville bara erbjuda 15% på min nästa bokning, vilket betyder noll kompensation för varför skulle man vilja boka igen om man var missnöjd?
Försökte ge dom en ärlig chans att kompensera för mitt missnöje men utan någon lycka.
Har bott på nästan alla hotell Kristiansstad har att erbjuda och eftersom som liknar varandra i pris hade jag 100% valt ett annat än det här.