Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
122 US$
Se erbjudande
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
121 US$
Se erbjudande
Trip.com
119 US$
Se erbjudande
Hotels.com121 US$
eDreams122 US$
Priceline122 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (510)
Filtrera omdömen
510 resultat
Medlemsbetyg
120
157
145
59
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
120
157
145
59
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 510 omdömen
Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Standarden var väl sådär. Man hörde mycket från gatan och från korridoren. Väldigt varmt i rummet. Kanske inte var lika varmt i de rummen där solen inte stod på. Litet badrum.

Tyckte man fick betala lite mycket för det man fick.

Frukosten var helt okej

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack ericamG5781OC
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 7 september 2021

Hejsan.

Tack för att du ville dela med dig av din vistelse.
Vårt hotell ligger mitt i centrala kristianstad och ljud från omgivande verksamheter, nöjesliv eller annat kan ju förekomma.
Dessvärre är våra rum inte utrustade med klimatanläggning och med den fantastiska sommar vi hade under juli blev det varmt på hotellet.

Priset har egentligen ingen korrelation med hotellets standard. Våra priser är dynamiska och om efterfrågan är stor blir priset därefter. Det är inget vi på hotellet sätter.
Hoppas du för övrigt hade en bra vistelse och att du får en fin dag.

Mvh Rasmus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Ett medelklass hotell, varken mer eller mindre.
Det som drar ned betyget var att man, trots att man var tvungen att boka frukostid (och således borde personalen veta hur många som kommer vilken tid) så var mycket slut när vi skulle äta frukost vid 9.30-10. Detta hände alla 4 dagar vi bodde på hotellet.

Rummet var rent och fräscht men vi saknade en dubbelsäng, här fanns endast två enkelsängar som hela tiden gled isär.

På plussidan: det centrala läget, närheten till Österlen och lättheten att hitta parkering.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack malin110
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 7 september 2021

Hejsan Malin.
Tack för att du ville dela med dig av din upplevelse.
Beklagar att du upplevde att det var för mycket gäster på frukosten.
Dessvärre är det inte så lätt som det kan verka att boka in gäster under deras semester, många gäster dyker upp även ast de har bokat andra tider och struntar i de rekommendationer som vi ger. Sen sitter gäster kvar längre än vi räknat med och då skulle vi egentligen behövt stänga av frukosten vid flera tillfällen för att hinna med att plocka undan och fylla på. Då hade upplevelsen blivit sämre pga av väntetider. Svårt att vara alla till lags. Tiderna använde vi som verktyg i ett försökt att förhindra trängsel. Hoppas ni för övrigt hade en bra vistelse. Mvh Rasmus Petersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

servicen vid frukosten måste bli bättre. när äggen i korgen för löskokta ägg är hårdkokta kan inte personalen svara, idag kör vi bara hårdkokta. Då blir man som gäst lite sur. Frukostpersonalen måste vara på tå för om den måltiden strular drar det ner hela omdömmet på hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack Adventure62056953539
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 31 augusti 2021

Hejsan.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din vistelse.
Begklagar att du inte upplevde frukosten efter ditt behag. Vi har, pga corona, inte haft full buffé och däribland inte erbjudut både löskokta och hårdkokta ägg. Kan meddela at vi numera börjat med det igen. Hoppas ni för övrigt hade en bra vistelse och att vi snart ses igen. Mvh Rasmus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2021

Rummet var väldigt litet . En 160 säng fick precis plats. Frukosten var jättebra. Många parkeringsplatser. Ca. 80 kr för parkering. Finns även ett trångt garage. Personalen var hjälpsamma och trevliga.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack tommykarlsson369
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 31 augusti 2021

Hejsan.
Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse.
Vår sommar blev långt över förväntan och vi hade fler gäster än vi någonsin har hanterat tidigare. Då behöver vi använda alla rum och får då svårt att möta alla gästers efterfråga. Vad kul att ni tyckte om personalen, de är det viktigaste vi har. Hoppas du får en fin dag och att vi snart ses igen.
Mvh Rasmus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Bristande städrutiner, städas ej under vistelsen vilket känns väldigt ofräscht. dålig standard på rummen. Fin frukostbuffé och restaurang. Mycket trevlig personal. Läget väldigt bra, nära centrum och grönytor

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack marei504
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 15 juli 2021

Hejsan.
Tack för att du ville dela med dig av din vistelse.
Städrutinerna har dessvärre förändrats under corona och man har, centralt, tillfälligt beslutat att inte städa rummen varje dag för att minska exponeringen för eventuell smitta för personalen. Nya handdukar eller påslakan kan man alltid hämta i receptionen. Hoppas du får ett annars perspektiv på situationen.
Beklagar att du inte upplevde standarden på rummet efter dina förväntningar, vad skulle du önska på rummet? Hoppas ni hade en bra vistelse för övrigt och att vi snart ses igen.
Mvh Rasmus Petersson
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen