Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
129 US$
Se erbjudande
Booking.com129 US$
Hotels.com129 US$
eDreams129 US$
FindHotel129 US$
Travelocity129 US$
Orbitz.com129 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (510)
Filtrera omdömen
510 resultat
Medlemsbetyg
120
157
145
59
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
120
157
145
59
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 510 omdömen
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Ett medelklass hotell, varken mer eller mindre.
Det som drar ned betyget var att man, trots att man var tvungen att boka frukostid (och således borde personalen veta hur många som kommer vilken tid) så var mycket slut när vi skulle äta frukost vid 9.30-10. Detta hände alla 4 dagar vi bodde på hotellet.

Rummet var rent och fräscht men vi saknade en dubbelsäng, här fanns endast två enkelsängar som hela tiden gled isär.

På plussidan: det centrala läget, närheten till Österlen och lättheten att hitta parkering.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack malin110
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 7 september 2021

Hejsan Malin.
Tack för att du ville dela med dig av din upplevelse.
Beklagar att du upplevde att det var för mycket gäster på frukosten.
Dessvärre är det inte så lätt som det kan verka att boka in gäster under deras semester, många gäster dyker upp även ast de har bokat andra tider och struntar i de rekommendationer som vi ger. Sen sitter gäster kvar längre än vi räknat med och då skulle vi egentligen behövt stänga av frukosten vid flera tillfällen för att hinna med att plocka undan och fylla på. Då hade upplevelsen blivit sämre pga av väntetider. Svårt att vara alla till lags. Tiderna använde vi som verktyg i ett försökt att förhindra trängsel. Hoppas ni för övrigt hade en bra vistelse. Mvh Rasmus Petersson

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

servicen vid frukosten måste bli bättre. när äggen i korgen för löskokta ägg är hårdkokta kan inte personalen svara, idag kör vi bara hårdkokta. Då blir man som gäst lite sur. Frukostpersonalen måste vara på tå för om den måltiden strular drar det ner hela omdömmet på hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
2  Tack Adventure62056953539
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 31 augusti 2021

Hejsan.
Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din vistelse.
Begklagar att du inte upplevde frukosten efter ditt behag. Vi har, pga corona, inte haft full buffé och däribland inte erbjudut både löskokta och hårdkokta ägg. Kan meddela at vi numera börjat med det igen. Hoppas ni för övrigt hade en bra vistelse och att vi snart ses igen. Mvh Rasmus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2021

Rummet var väldigt litet . En 160 säng fick precis plats. Frukosten var jättebra. Många parkeringsplatser. Ca. 80 kr för parkering. Finns även ett trångt garage. Personalen var hjälpsamma och trevliga.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack tommykarlsson369
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 31 augusti 2021

Hejsan.
Tack för att du tog dig tid att berätta om din upplevelse.
Vår sommar blev långt över förväntan och vi hade fler gäster än vi någonsin har hanterat tidigare. Då behöver vi använda alla rum och får då svårt att möta alla gästers efterfråga. Vad kul att ni tyckte om personalen, de är det viktigaste vi har. Hoppas du får en fin dag och att vi snart ses igen.
Mvh Rasmus

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021

Bristande städrutiner, städas ej under vistelsen vilket känns väldigt ofräscht. dålig standard på rummen. Fin frukostbuffé och restaurang. Mycket trevlig personal. Läget väldigt bra, nära centrum och grönytor

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack marei504
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 15 juli 2021

Hejsan.
Tack för att du ville dela med dig av din vistelse.
Städrutinerna har dessvärre förändrats under corona och man har, centralt, tillfälligt beslutat att inte städa rummen varje dag för att minska exponeringen för eventuell smitta för personalen. Nya handdukar eller påslakan kan man alltid hämta i receptionen. Hoppas du får ett annars perspektiv på situationen.
Beklagar att du inte upplevde standarden på rummet efter dina förväntningar, vad skulle du önska på rummet? Hoppas ni hade en bra vistelse för övrigt och att vi snart ses igen.
Mvh Rasmus Petersson
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juni 2021

Anlände till Quality Grand Kristianstad och möttes av trevligt bemötande och en upplysning om att en plats i garaget kostade 150 kr. Inga stora pengar men med tanke på att garaget var litet, trångt och dåligt upplyst närmast ett hån. Vagnskada på bilen blev den logiska följden. Detta förstörde i hög grad upplevelsen på ett annars helt Ok medelklasshotell.

Datum för vistelsen: juni 2021
Tack rick199
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget:Svarade 13 juli 2021

Hejsan Rick.
Tack för att du ville dela med dig av din vistelse.
Beklagar att du känner som du gör. Garaget vi har är inte byggt för dagens större bilar, normalstora bilar funkar fint. Vi erbjuder de gäster, som vill, att stå inomhus, väderskyddat, inlåst och i direkt anslutnig till hotellet och rummen, det är helt valfritt att ställa sig där eller använda kommunens parkeringar kring och runt hotellet. Ska titta på om vi kan förbättra belysningen.
Hoppas du får en fin dag
Mvh Rasmus Petersson
Operations Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen