Klas B

Lyhört med vandrarhems-standard

1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 12 apr. 2022från mobil enhet
Tyvärr helt värdelöst. Lyhört, handtag som piper när dörrar öppnas så att alla grannars in- och utpassager stör onödigt mkt. Bodde i ett rum med fönster mot en ”lugn” gata men den lokala nattklubbens dunkningan ekade fram till 03:00. I övrigt vandrarhemsstandard på detta hotell.
Datum för vistelsen: april 2022
  • Vio.com
2.2 km från Stadshotellet Kristianstad
Visa fler hotell i Kristianstad
Omdömet skrevs 31 oktober 2021 från mobil enhet

Ingen vidare trevlig upplevelse första gången man ligger över i Kristianstad. Valde detta hotell för jag hört att det skulle ha bra mat på deras restaurang Lilla P. Dock åt vi bara frukost för.
Frukosten och rummet var vandrahemsstandard. Rummet luktade avlopp så jag kräktes. Kläderna som hängde i hallen luktade skunk när vi kom hem så vi gick tvätta allt. Fy! Äckligt. Det var så hemskt på morgonen när vi vaknade. De skulle spraya rummet på kvällen när vi påtalade men när vi anlände på natten var lukten kvar och ingen i receptionen. Dock kunde man ringt ett nummer gick vi veta sen så hade de bytt rum. Men det blir inget mer där.

Datum för vistelsen: oktober 2021
Tack christinabU3339RI
Omdömet skrevs 6 juli 2021 från mobil enhet

Vi bodde i ett standardrum (rum 103), badrummet var av vandrarhemsstandard, det luktade unket i rummet och när man öppnade fönstret in mot innergården kom matos från Taco bar. Dessutom en fläkt som brummade högt och störde. Dessutom var rummet väldigt varmt och eftersom fönstret inte gick att ha öppet så var det svårt att sova.
Vi bad att få byta men det ”nya” rummet var otroligt varmt och vette ut mot gågata och en restaurang utanför.

Dålig standard och slitet överlag. Frukosten var enkel utan det lilla extra.
Ta ett annat hotell om möjligt, inte prisvärt.

Datum för vistelsen: juni 2021
2  Tack Gurra487
Omdömet skrevs 14 april 2021

Lite slitet men fantastiskt bra ändå. Stora rum med bra utrustning, men framförallt en fantastisk personal. Högsta betyg där. Frukosten mycket välsmakande. Kort sagt "bo här om Du vill bli bra omhändertagen och bo mitt i centrum!"

Datum för vistelsen: april 2021
Tack Lars B
Omdömet skrevs 21 juli 2020 från mobil enhet

Fördelen med det här hotellet var att våra två enkelsängar stod vid en varsin vägg av rummet. Skönt när man åker med kompisar. Frukosten var ordinär hotellstandard.Personalen var mycket trevlig. Okey pris för dubbelrum. Dyrt enkelrum.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med vänner
1  Tack 967stefanl
Omdömet skrevs 21 juli 2020

Ett klassiskt hotel som givetvis har haft större glansdagar, men som håller ambitionen uppe. Pampig entré och duktig servicvratse. Vi fick ett stort rum som nyligen renoverats på smakfullt sätt, badrummet var dock äldre men funkade.
Bra läge även om musiken från omgivningen kunde bli lite störande (en fredagskväll) men rummet var tyst.
Enkel och lite trist frukost, får skyllas på Anders Tegnell :-)

Rumstips: Välj rum som inte vetter mot torget, här finns det både trafik och musik
Datum för vistelsen: juli 2020
Tack jmjbihoja