Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Mysigt hotell centralt med gångavstånd in till alla ute serveringar. Stort öppet rum med en stor toalett, dock utan dörr dit utan bara ett skynke att dra för. Sängen var alldeles för mjuk och vi har inte sovit så gott, vaknade med ont i ryggen båda två.
Datum för vistelsen: juli 2024
Resetyp: Reste som ett par
Rum
Renlighet
Sovkvalitet
Bra och fräscht hotell med bra frukost. Gångavstånd till centrum. Gillar man O'Learys och närheten till en bra fotbollsmatch så är detta hotell prisvärt. Lättillgänglig parkering antingen utanför dörren eller på torget.
Datum för vistelsen: oktober 2023
Restyp: Reste i arbetet
Sovkvalitet
Rum
Renlighet
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga kelvhage om Best Western Hotel Anno 1937
Tack kelvhage
Trevlig personal. Städat och fint. Frukosten ok. Vi fick ett annorlunda rum där det var öppen planlösning i hela rummet. Vilket betyder att dörr saknades till badrummet men man kunde dra för ett draperi. Saknade AC då det blev väldigt varmt. Fanns en vanlig fläkt att sätta på men den gjorde ingen större nytta.
Rumstips: Jag informerade receptionen att en skrapa i duschen var önskvärt då det blev vått och halt i hela badrummet eftersom det var en öppen planlösning dusch/toalettstol mm
Datum för vistelsen: augusti 2023
Fråga 202ingalilla om Best Western Hotel Anno 1937
Tack 202ingalilla
Ett ok hotell med trevlig personal. Frukosten var inte bra och vårt rum var så märkligt att vi undrade om arkitekten hade varit riktigt nykter? Duvorna på innergården var ingen höjdare, så be om ett rum som inte har fönster mot innergården.
Datum för vistelsen: juli 2023
Fråga nith64 om Best Western Hotel Anno 1937
Tack nith64
Litet hotell nära kyrkan. Parkering rätt utanför som är avgiftsbelagt för det mesta. Charmigt litet rum i huset bredvid som innebär att en rullstol inte funkar.Sängarna inte så bra och allt är lite trångt. Ingen AC. Frukosten är helt ok.
Datum för vistelsen: juli 2023
Fråga Juhani om Best Western Hotel Anno 1937
Tack Juhani
Ett mycket trevligt och familjärt hotell centralt i Kristianstad. Vi upplevde att sängarna var mycket sköna och uppskattade att det var tyst på hotellet, både inifrån rummen och utifrån. Badrummet var litet, men rent och fräscht. Frukosten var välsmakande med lokala inslag.
Rumstips: Hotellet har gatuparkering, så det kan vara lite svårt att hitta plats vissa tider.
Datum för vistelsen: maj 2023
Fråga Lars S om Best Western Hotel Anno 1937